Magistratii Curtii de Apel Brasov au amanat, luni, pentru data de 6 iunie, dezbaterile din dosarul privind contestatia in anulare depusa de familia Iohannis in ceea ce priveste imobilul din Sibiu, scrie Agerpres.

Magistratii au amanat judecarea si au dat un nou termen, pentru 6 iunie 2016, ora 10,30, ''acordat pentru realizarea procedurii de citare in strainatate'' a uneia dintre partile implicate in dosar, potrivit purtatorului de cuvant al Curtii de Apel Brasov, judecator Razvan Dicu.

Pe 4 ianuarie, magistratii CA Brasov amanasera, pentru data de 25 ianuarie, pronuntarea asupra contestatiei in anulare depusa de familia Iohannis, in urma deciziei definitive si irevocabile a instantei brasovene din 12 noiembrie 2015, prin care Carmen si Klaus Iohannis pierdeau un imobil aflat in centrul Sibiului.

Familia presedintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv la Curtea de Apel Brasov un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Brasov a respins, pe 12 noiembrie, recursul declarat de Klaus si Carmen Iohannis si a mentinut decizia Tribunalului Brasov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vanzare-cumparare a unui imobil din Sibiu. Decizia definitiva si irevocabila a Curtii de Apel a fost atacata de familia Iohannis prin Contestatie in anulare depusa in data de 27 noiembrie anul trecut, la instanta din Brasov.

Pe 16 noiembrie 2015, presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit de sentinta judecatoreasca prin care a pierdut o casa in Sibiu, punctand ca impreuna cu avocatii sai cauta cele mai bune cai de a o contesta.

"Aceasta solutie, dupa parerea mea, nu este buna, ma nemultumeste si impreuna cu avocatii mei cautam cele mai bune cai pentru a contesta aceasta solutie", spunea Iohannis, intr-un interviu la TVR 1, solicitat sa faca precizari cu privire la sentinta judecatoreasca prin care a pierdut una dintre casele pe care le are la Sibiu.