Comunitatea Cluburilor Moto din Romania a anuntat ca va organiza sambata seara o actiune de comemorare a politistului Bogdan Gigina pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala, la locul accidentului, unde acesta a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa. Politistul facea parte din coloana oficiala a viceprim-ministrului Gabriel Oprea.

"Evenimentele nefericite nu pot lasa o intreaga comunitate fara reactie. Astfel, Comunitatea Cluburilor Moto din Romania tine sa transmita condoleante familiei politistului Bogdan Gigina. Totodata, Comunitatea Cluburilor Moto anunta organizarea unei actiuni comemorative, sambata, pe 24 octombrie, la ora 19, pe bulevardul Stirbey Voda la locul accidentului. Scopul este de a aduce un ultim omagiu omului si motociclistului Bogdan Gigina. Motociclistii vor aprinde lumanari si vor tine un moment de reculegere pret de 10 minute, apoi se vor retrage in liniste", se arata in comunicatul comunitatii

Comunitate a Cluburilor Moto din Romania este formata din mai multe entitati proprii, distincte, organizate sub forma cluburilor si a asociatiilor moto si nu doreste sa instige la acte de violente, ura, sau vandalism. Totodata, cerem tuturor participantilor respectarea normelor morale ce se impun la un astfel de eveniment nefericit, se mai arata in comunicatul organizatiei.