Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, se afla in vacanta in insulele Madeira din Portugalia, informatia fiind publicata de site-ul ziarului portughez Diarios de Noticias, relateaza Mediafax.

Pe site-ul ziarului local Diario de Noticias a fost publicata o stire potrivit careia presedintele Romaniei se afla in vacanta in Madeira.

Administratia Prezidentiala a transmis, luni, un comunicat de presa in care anunta ca presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Paste in perioada 6-10 aprilie, fara a preciza unde anume se afla seful statului.

Presedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, a sarbatorit duminica Pastele si era asteptat sa participe, alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime¬ din Sibiu, unde a mers si de Craciun, dar si de Paste in ultimii ani, in perioada in care era primar al municipiului Sibiu. Surse locale au afirmat ca presedintele si sotia sa ar fi petrecut Pastele in Germania, unde se afla familia sefului statului, iar de acolo ar fi plecat in Portugalia.