Un cititor HotNews.ro ne-a semnalat faptul ca duminica seara, la Consulatul Romaniei din Torino, Italia, a fost chemata politia italiana dupa ce urnele s-au inchis, precum programat, la ora 21:00, in timp ce afara mai asteptau oameni care doreau sa voteze. Acestia au ramas in fata consulatului timp de circa o ora, strigand 'Vrem sa votam', 'Rusine', 'Jos Ponta'. Potrivit sursei citate, in acest interval nu s-au inregistrat incidente deosebite, insa au fost lansate "injuraturi la adresa celor din consulat si batai cu pumnul in geam".

"Buna ziua! Sunt un cititor de-al dumneavoastra rezident in Torino, Italia. Sunt un pic dezamagit de faptul ca se pomeneste mult faptul ca a fost chemata politia franceza la Paris dar nimeni nu spune ca acelasi lucru s-a intamplat si la Consulatul de la Torino. Nu au venit 100 de politisti, e drept, au fost doar 10-15 cu scuturi, casti, etc., gata sa-i apere pe slugoii lui Ponta din cladire. La ora 21 fix s-a stins lumina in sala unde se vota si au plecat. Afara am strigat 'Vrem sa votam', 'Rusine', 'Jos Ponta' de pe la 19 pana la 22 cam, apoi lumea a plecat. Nu au fost incidente deosebite, injuraturi la adresa celor din consulat si batai cu pumnul in geam. Dar lumea trebuie sa stie. Suntem foarte revoltati iar daca nu vorbiti voi atunci cine o sa vorbeasca. Va multumesc", ne-a transmis cititorul HotNews.ro.

Amintim ca duminica seara un cititor HotNews.ro ne-a transmis ca la Ambasada Romaniei din Paris a fost chemata Politia franceza, sute de oameni au ramas la ambasada pentru ca nu au putut vota, iar spiritele sunt extrem de incinse. Informatia a fost confirmata si de purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central, Marian Muhulet.