HotNews.ro va tine la curent cu principalele incidente sau evenimente legate de procesul electoral din turul I al alegerilor.

Ora 19.42 Dambovita: Doua sectii din Gura Sutii, fara curent; votarea nu a fost suspendata

Ora 19.38 Hunedoara: O stampila cu mentiunea "Votat" a fost luata de un alegator si apoi gasita de politie

Ora 19.30 Bucuresti: Alegatorii din provincie n-au putut vota, timp de trei ore, la sectia 86 de langa Gara de Nord

Ora 12.47 400 de buletine de vot ar fi disparut de la o sectie din Resita. Presedintele si vicepresedintele, ridicati de politie pentru audieri

Ora 12.40 ACL acuza nereguli la vot in Voluntari: Presedintele sectiei ar fi obligat membrii comisiei sa semneze "in alb" procesul verbal

Ora 12.24 Brasov: Un barbat in scaun cu rotile a stat 10 minute in fata sectiei de votare, nebagat in seama, dupa ce i s-a spus ca unitatea nu avea rampa

UPDATE 09.00: Liderul PNL Olt: Solicitari pentru urna mobila in judet, in cuantum de peste 10% din totalul alegatorilor/ PSD nu se dezice de tentativele de fraudare a alegerilor.

UPDATE 08.40: Vrancea: Alegatorii din judet au primit pliante cu Victor Ponta votat

Presedintele unei sectii de votare din judetul Gorj este cercetat penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce a pierdut stampila de control a sectiei pe care o conduce, transmite Mediafax. Presedintele Sectiei de votare nr. 166 din comuna Bumbesti-Pitic din judetul Gorj a sunat, in noaptea de sambata spre duminica, la Biroul Electoral Judetean (BEJ), anuntand ca nu stie unde a pus stampila de control.

La fata locului au ajuns atat reprezentanti ai BEJ, cat si ai Politiei, care au dispus inlocuirea stampilei de control, dupa ce aceasta nu a fost gasita.

Pe numele presedintelui sectiei de votare, Politia Gorj a deschis dosar penal pentru neglijenta in serviciu.

In judetul Gorj, sunt amenajate 327 de sectii de votare, 56 dintre acestea fiind in municipiul Targu Jiu, fiind asteptate la urne 304.975 de persoane.

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat, duminica dimineata, ca procesul de votare pentru alegerea presedintelui tarii a inceput in toata tara, cele 18.550 de sectii de votare fiind deschise la timp.

Ne puteti semnala incidente pe adresa Redactiei la redactie[at]hotnews.ro si folosind formularul de la sfarsitul articolului pentru imagini si filme. Va multumim.