Mihaela si Catalin Grigore au fost doi parinti fericiti in momentul in care, din dragostea lor, s-a nascut Ionut Andrei. Destinul avea insa sa le intoarca o plata nemeritata, deoarece copilul s-a nascut cu parapareza spastica. Ar fi putut sa mearga cu un tratament corespunzator, nu s-a intamplat asa, iar ani de zile au umblat in toate spitalele din tara sa afle de ce. Au consultat zeci de medici, ca dupa 6 ani sa afle in sfarsit ca baiatul are si dubla luxatie de sold.

Familia GrigoreFoto: Arhiva personala

Dupa aflarea diagnosticului, Mihaela si Catalin au inceput sa stranga bani pentru operatia copilului. Cu cateva zile in urma lumea lor s-a prabusit din nou. De parca n-ar fi primit o pedeapsa suficienta, tatal baietelului, Catalin (34 de ani), a fost diagnosticat cu tumoare in trunchiul cerebral. Cu un copil ce trebuie operat si bolnav la randul lui, Catalin isi cauta forta pentru a lupta pentru viata, a lui si a micutului Ionut Andrei. In luna aprilie, Catalin, cu ajutorul unor oameni intelegatori a reusit sa stranga o suma de peste 50.000 de euro pentru a fi posibila o interventie chirurgicala foarte riscanta, intr-o clinica din Hanovra (Germania).

In luna februarie, parintii copilului au gasit o oportunitate pentru a pleca la un control cu micutul Andrei, intr-o clinica din Istambul (Turcia). Acolo li s-a spus ca acesta are nevoie de o operatie foarte complexa pentru a spera la o viata normala,fara a mai fi nevoie sa se deplaseze cu ajutorul altor persoane.Aceasta interventie chirurgicala necesita o suma de peste 12.000 de dolari.

Familia face din nou un apel la cei care le inteleg durerea si neputinta.

Povestea lor poate fi citita pe pagina: http://ionut-andrei.ucoz.ro/

Relatii la telefon 0753.584.187.

Donatii la BRD:

  • Grigore Catalin-Ionut pentru contul in lei:  RO28BRDE030SV59903590300 RON
  • Grigore Elena-Mihaela pentru contul in euro: RO45BRDE030SV29876900300 EUR
  • SWIFT: BRDEROBU
  • Cont PayPal: mihaelaa58@yahoo.com - limita de 2.500 de euro