Serviciile de comunicatii speciale utilizate de Traian Basescu au fost intrerupte vineri, incepand cu ora 18:00, la solicitarea presedintelui interimar, Crin Antonescu, anunta STS, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

"Incepand cu data de 20 iulie 2012, orele 18:00, Serviciul de Telecomunicatii Speciale a luat masura intreruperii serviciilor de comunicatii speciale, utilizate de Presedintele Romaniei, d-l Traian Basescu, suspendat din functie. Masura a fost dispusa la solicitarea scrisa a Presedintelui interimar al Romaniei, d-l Crin Antonescu", precizeaza purtatorul de cuvant al STS, colonel Adrian Fulea.

Presedintele interimar Crin Antonescu solicitase, cu putin timp in urma, interuperea acestor servicii de comunicatii speciale. "Am cerut directorului STS sa desfiinteze echipamentele speciale de la sediul de campanie. (...) Paza si protectia la care Traian Basescu are dreptul prin lege e deplin asigurata fara telefoane speciale. Cred ca directorul STS va lua masurile necesare si odata cu luarea acestor masuri cazul este inchis", spusese Crin Antonescu, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 18:00.