"Nu trebuie sa uitam ca filmul are in spate o poveste reala si durerea reala a unor oameni", a declarat regizorul Cristian Mungiu, dupa ce a multumit juriului de la Cannes care i-a acordat premiul pentru cel mai bun scenariu si cea mai buna actrita in rol principal pentru filmul Dupa dealuri. Scenariul lui Cristian Mungiu are in spate, in primul rand, cartile din care s-a inspirat: Spovedanie la Tanacu si Cartea Judecatorilor, de Tatiana Niculescu Bran. Autoarea romanelor non-fiction a discutat online cu cititorii HotNews.ro. Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.10 si realizata de Dan Tapalaga.

Tatiana Niculescu BranFoto: Hotnews

Nota Redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate
  • Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.10 si realizata de Dan Tapalaga.