La Castelul Peleş din Sinaia debuteaza sambata, 19 februarie, stagiunea "Sunetul muzicii". Incepand cu ora 17.00, în sala de concerte a castelului, Duo Atris, alcătuit din violonista Raluca Stratulat şi pianista Adriana Toacsen, va oferi un regal muzical interpretând opusuri semnate de Mozart, Enescu şi Brahms. Organizatorii isi propun ca acest gen de concerte sa devina o atractie pentru turistii iubitori de muzica aflati in vizita pe Valea Prahovei.

Stagiunea "Sunetul muzicii" va mijlocii 10 întâlniri între marea muzică şi iubitorii artei sunetelor. Recitalurile de la Castelul Peleş, bijuterie arhitectonică, simbol cultural, istoric şi estetic românesc - se vor defăşura în fiecare a treia sâmbătă a lunilor februarie - noiembrie.

Printre invitaţi se numără: Trio-ul Aperto, pianiştii Silvia Sbârciu, Daniel Goiţi şi Lucian Velciu, câştigătorul ediţiei a II a a Concursului "Drumul spre celebritate" care va fi anunţat în finala din 7 mai 2011 şi muţi alţi artişti tineri foarte valoroşi.

Accesul se face pe bază de invitaţie, care poate fi obţinută de la Muzeul Naţional Peleş, tel. 0244310 918, interior 129 - secţia Relaţii publice.