Începând din luna noiembrie 2017, sunteti asteptati la Sala Atelier a Teatrului Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti cu un regal artistic, „Vivien Leigh : ultima conferinţă de presă”. Un spectacol puternic, dinamic şi tulburător despre destinul excepţional al uneia dintre cele mai mari actriţe britanice din toate timpurile.

Lamia Beligan in rolul Vivien LeighFoto: TNB

Supranumită „Viv, the world’s darling”, a fost Scarlet cea de neuitat din „Pe aripile vântului”, sfâşietoarea Blanche Dubois din „Un tramvai numit dorinţă” şi îndrăgostita pasională, gata să rişte totul pentru a-l cuceri pe Laurence Olivier, cel care avea să-i devină soţ şi împreună cu care a format cuplul regal al teatrului englez.

Lamia Beligan o întruchipează pe Vivien Leigh cu intensitate dramatică, umor şi un farmec irezistibil, într-un one woman show pe care nu-l veţi uita.

Următoarele reprezentaţii sunt programate in zilele de 12 şi 23 noiembrie 2017, de la ora 20.00.

Vivien Leigh: Ultima conferință de presă, de Marcy Lafferty

One woman show Lamia Beligan

Traducerea: Lamia Beligan

Regia și scenografia: Liana Ceterchi

Data premierei la TNB: 23.11.2017

Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior și a fost preluat de Teatrul Național București în cadrul programului Uși deschise pentru toți. Cu mare succes la publicul românesc, acest one-woman show a fost elogiat și pe scene importante din Paris și Londra.