Agentia de media Smart Press a lansat www.SmartFinancial.ro, un ziar electronic financiar cu functii de portal al domeniului econonic online, un mijloc de informare completa pentru mediul de afaceri, dar si pentru persoanele fizice din clasa medie si business.

Noutatea nu consta atat de mult in format, ci in continut, caci SmartFinancial.ro se doreste a fi un ziar electronic cu personalitate, cu continut propriu, care sa nu speculeze tendinta in domeniul site-urilor de stiri online - preluarea de tip copy-paste din alte surse.

SmartFinancial nu este un site de revista presei, ci un ziar electronic original, articolele fiind incadrate in categoriile Banci & Asigurari, Piata de Capital, Tehnologie - IT & C, Industrie & Retail, Piata imobiliara, Afaceri & Investitii, Mass – Media, Publicitate & Marketing, Resurse Umane, Turism & LifeStyle, Auto & Moto.

In calitate de institutie media independenta, SmartFinancial.ro va oferi informatie de calitate zi de zi, mizand pe informatiile importante din domeniu si pe reportaje, anchete, analize, interviuri care sa poata dezvolta unele stiri de actualitate.

SmartFinancial claseaza orice articol din categoriile de mai sus intr-unul dintre urmatoarele formate - Info, Reportaj, Analiza, Interviu, Editorial, Comunicat de Presa, Advertorial, Special - facand astfel mult mai clar tipul de mesaj ce se doreste a fi transmis in respectivul material.

SmartFinancial.ro poate fi considerat, prin acest caracter original, primul ziar financiar exclusiv electronic din Romania, combinand caracterul de ziar cu cel de "magazin", pentru a oferi si mai multa utilitate, insa fara a denatura procesul informarii, unul preponderent serios, sever.

SmartFinancial.ro nu se doreste a inlocui formate de presa tiparita si nici nu va concura cu astfel de institutii media. Fiind un mijloc de new-media, SmartFinancial.ro isi asuma raspunderea informarii in timp mai rapid in privinta unor informatii ce scapa publicatiilor tiparite.

Mai mult, SmartFinancial.ro ofera o perspectiva - limitata - a unor evenimente economico-financiare, prin reportaje, analize si interviuri. SmartFinancial.ro va testa, in mod obiectiv, produse si servicii de pe piata, prezentand ulterior parerile reporterilor nostri, pe baza unor criterii bine stabilite.

Astfel, noul site lansat de Smart Press doreste sa creeze o completare a mijloacelor media deja existente si sa colaboreze cat se poate de mult cu acestea.

Formatul SmartFinancial este acela de ziar electronic cu numeroase functii suplimentare: curs valutar, forum, calendar avansat de evenimente, modul de introducere de comunicate de presa, modul de sondaje - SmartFinancial PollContest (un instrument avansat de marketing si sondare a pietei destinat companiilor de toate tipurile si un concurs inedit in acelasi timp),

informatii complete legate de dobanzile bancare, taxe si comisioane percepute de banci in unele operatiuni.

SmartFinancial lucreaza si la sectiunea cataloagelor speciale - Banci, SSIF, Asigurari, Fonduri Investitii, in privinta carora orice institutie ce se poate incadra intr-una dintre categoriile mai sus mentionate poate fi inclusa cu prezentare, detalii servicii oferite, date de contact si alte informatii, in scop promotional si

informativ pentru potentiali clienti. Respectivele cataloage sunt de tipul "director web" si beneficiaza de un continuu up-date.

SmartFinancial.ro este primul proiect media online lansat de Smart Press (www.smartpress.ro). In cursul acestui an sunt programate si lansarile unor alte portale financiare de nisa - SmartBroker.ro si SmartBank.ro, primul dedicat pietei de capital, al doilea pietei bancare.

In ceea ce priveste piata de capital, SmartFinancial.ro va incerca sa acopere, intre timp, golul de informatii din acest domeniu, asigurand regulat o legatura intre informatiile generale, parerile brokerilor si investitorii in actiuni cotate.

Redactia www.SmartFinancial.ro

Contact: Razvan Iancu

office@smartfinancial.ro , office@smartpress.ro