Clotilde Armand, vicepresedintele USR, s-a declarat, duminica seara, "dezamagita" de prezenta scazuta la vot, afirmand ca inainte de 1989 prezenta era de "99,9%", iar acum nu atinge nici macar 50%, iar acest lucru este provocat de lipsa de incredere a oamenilor in capacitatea ca votul poate sa schimbe ceva.

Clotilde ArmandFoto: Facebook

"Eu am votat dimineata. Sunt o persoana care incepe devreme. Am votat, am dus si restul familiei. Avem o matusa de 92 de ani, care era foarte fericita sa voteze (...) Am fost dezamagita ca participarea nu e la nivelul la care imi doream. In timpul lui Ceausescu era de 99,9%, acum nici nu ajungem la jumatate. Este foarte regretabil", a spus Clotilde Armand, citata de News.ro.

Clotilde Armand a afirmat ca acest lucru trebuie schimbat, iar oamenii trebuie sa recapete increderea in politica si in puterea votului lor: "Oamenii sa aiba speranta ca votul lor schimba ceva si nu au astazi aceasta incredere", a adaugat Clotilde Armand.

Ea s-a aratat bucuroasa, insa, de faptul ca Uniunea va intra in Parlament si ar putea obtine chiar un scor bun. "Vrem sa ducem acelasi razboi pe care il ducem deja in Bucuresti (...) mai departe."