​Adrian Solomon, deputat PSD si presedintele organizatiei municipale PSD Barlad, si-a anuntat candidatura la functia de primar al Barladului, anunta presa locala. Adrian Solomon (39 de ani) a devenit celebru dupa ce, in anul 2012, pe vremea cand Mihai Razvan Ungureanu era premier, l-a "asigurat" pe acesta va avea soarta lui Aldo Moro, primul ministru italian asasinat de organizatia terorista marxist-leninista Brigazile Rosii.

Adrian SolomonFoto: Camera Deputatilor

Doi ani mai tarziu, in 2014, Adrian Solomon declara ca este "comunist, dar unul iluminat": "Sunt un pesedist adevarat si nu ma dezic de calitatea mea de membru de partid si nici de structura mea socialista si chiar, de multe ori, comunista. Cine are ceva de comentat sa vina sa-mi contraargumenteze. Da, recunosc ca sunt comunist. Dar un comunist luminat, unul care accepta armonia sociala si nu are in programul sau politic lupta de clasa."

VIDEO cu Adrian Solomon amenintandu-l cu moartea pe Mihai Razvan Ungureanu:

Pe lista candidatilor PSD la Consiliul local Barlad se numara si Sorin Raducanu, actual consilier local din partea PSD si presedintele Partidei Romilor din Barlad.

Raducanu a declarat, joi, la lansarea candidatilor PSD, ca "O sa fac in asa fel incat in acest partid sa accentuam politica de stanga. Dupa parerea mea ar trebui sa existe, sa fie partid de stanga, si anume Partidul Comunist. Dar mai avem timp sa-l facem si pe acesta.":