Nicusor Dan publica joi pe Facebook un colaj foto cu un pliant atribuit PNL Bucuresti in care candidatul USB este asociat cu candidatul PSD Gabriela Firea si pe care scrie ca Dan "da 1 miliard de euro pe mana coruptilor PSD", despre care spune ca sunt "mizerii" in care "Catalin Predoiu minte cu nerusinare".

Nicusor Dan - pliant PNL Foto: Facebook - Nicusor Dan

"Catalin - solutia serioasa nr. 4 - Predoiu minte cu nerusinare. Groparul sperantelor bucurestenior de a trai intr-un oras salvat de hotie - recurge la metode invatate de la prietenii PSD-isti. Urat, foarte urat, domnule Predoiu" scrie Nicusor Dan peste fotografia cu pliantul, pe care scrie ca este un material produs la comanda PNL Bucuresti intr-un tiraj de 500.000.

Pe respectivul pliant apar acuzatii la care Predoiu s-a referit, de altfel, in conferinta de presa sustinuta marti, si anume faptul ca cei doi candidati ar fi uniti de "datoriile fata de rechini imobiliari care le finanteaza activitatile" si ca Nicusor Dan "va fi premiat cu postul de viceprimar PSD".

Ce spune Nicusor Dan, pe Facebook:

"Catalin Predoiu trebuie sa fie extrem de disperat daca a ajuns sa dea asemenea mizerii. Am declarat de zeci de ori ca nu voi accepta niciodata sa fiu viceprimar intr-o Primarie condusa de Gabriela Firea. Ca nu voi face niciodata vreo intelegere cu PSD, cel mai corupt partid din Romania.

PNL a dat 500.000 de flyere cu aceasta minciunia. Va rog sa share-uiti acest mesaj atat de mult incat sa ajunga la toti cei 500.000 de oameni pe care Catalin Predoiu incearca sa-i manipuleze."