World Education Fair - EduTabere
Foto: Integral Programe Educationale

webPR: Cea mai buna profesie pentru copilul tau. Cum o identifici si ce poti face ca parinte in alegerea acesteia?

de Smile Media webPR.ro
Vineri, 12 Feb 2016 webReleases | Educatie
Sa fii parinte e o meserie grea si o provocare continua, dar si sa fii copil in ziua de azi este extenuant. Mai ales cand se apropie varsta de 18 ani, varsta intrebarilor. “Ce fac mai departe?” „Incotro o apuc?” Dincolo de problemele pe care parintii le intampina in relatia cu copiii rebeli la acesta varsta, mai exista si problema viitorului acestora. Ca parinte, este evident ca iti doresti ceea ce este mai bun pentru copilul tau in ceea ce priveste viata lui, de care va depinde si alegerea profesiei. Dar daca ajungi sa fii prea subiectiv in indrumarea copilului sau, si mai rau, nu stii spre ce sa-l indrumi?
EduTabara
Foto: Integral Programe Educationale

webPR: Liceele din strainatate deschid calea catre un viitor stralucit

de Smile Media webPR.ro
Vineri, 4 Dec 2015 webReleases | Educatie
Menirea fireasca a scolii nu e sa dea invatatura, ci sa destepte cultivand destoinicirile intelectuale in inima copilului, trebuinta de a invata toata viata.” spune Ioan Slavici. De importanta educatiei suntem constienti cu totii, si investim in viitorul copiilor nostri prin grija pe care le-o purtam, atentia si invataturile pe care le oferim si scolile la care ii trimitem. Experienta liceului in strainatate este unica si poate oferi copiilor punctul de pornire catre o cariera de succes si o viata implinita.
Taberele de limbi straine
Foto: Integral Programe Educationale

webPR: Taberele de limbi straine – o alegere pentru viitor

de Smile Media webPR.ro
Luni, 30 Nov 2015 webReleases | Educatie
Vacanta de vara este cea mai asteptata perioada a anului, atat de catre copii cat si de catre parinti. Taberele de vara contribuie consistent la pregatirea copilului pentru admiterea viitoare la licee si universitati de prestigiu, la imbunatatirea nivelului de limbi straine, a cunostintelor din domenii variate, dar si la cultivarea pasiunilor care se pot tranforma in adevarate profesii.
Turism si management hotelier
Foto: Integral Programe Educationale

webPR: Studiul in Elvetia - O cariera de succes in turism si management hotelier

de webPR.ro
Joi, 19 Nov 2015 webReleases | Educatie
Din ce in ce mai multi tineri din Romania se orienteaza catre o cariera in domeniul turismului sau al managementulul hotelier. Cele mai importante motive pentru o asemenea alegere sunt oportunitatile de pregatire, studiu si cariera in strainatate, precum si traditia formarii in asemenea domenii care a inceput odata cu ridicarea primelor hoteluri.
World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale

webPR: Cele mai importante motive pentru care sa participi in acest weekend la World Education Fair, cel mai mare targ de consultanta educationala, care are loc la Bucuresti

de Smile Media webPR.ro
Luni, 21 Sept 2015 webReleases | Educatie
Odata cu inceperea anului scolar reprezentantii celor mai bune universitati din strainatate vin la Bucuresti sa isi prezinte programele universitare de licenta, Master sau MBA., la World Education Fair. Cel mai mare targ de consultanta educationala din Romania are loc anul acesta pe 26 si 27 septembrie in Bucuresti, la Athenee Palace Hilton.
  • Care sunt motivele pentru care studentii si familiile acestora ar trebui sa isi faca timp pentru a participa?
Sabina Negut
Foto: Arhiva personala

webPR: Cum poate un tanar roman sa ajunga sa studieze la o facultate de top din strainatate? - interviu cu Sabina Negut, studenta la Universitatea din Huddersfield, Marea Britanie

de Smile Media
Miercuri, 16 Sept 2015 webReleases | Educatie
Studenta in anul 4 la Universitatea din Huddersfield, specializarea Law and Business, Sabina Alexandra Negut este si Presedinta Asociatiei Studentilor Romani a facultatii la care studiaza si promoveaza imaginea Romaniei atat in cadrul evenimentelor studentesti, cat si in afara acestora. Considera ca tinerii romani care si-ar dori sa studieze la o facultate din strainatate pot sa faca acest lucru foarte usor daca folosesc, cum a facut si ea, cateva informatii esentiale care sa ii ajute sa isi alcatuiasca dosarul de admitere si sa identifice cea mai buna specializare si modalitate de finantare a studiilor in strainatate. Care sunt aceste informatii si ce pasi este necesar sa urmezi ca sa studiezi la facultatea pe care ti-o doresti ne-a spus in interviul de mai jos.
Citeste mai jos despre activitatea

Integral Programe Educationale

webPR: INFOGRAFIC Limbile straine - cea mai buna investitie in viitorul copiilor

de Smile Media webPR.ro
Miercuri, 11 Mar 2015 webReleases | Educatie


Parintii cu copii intre 7 si 18 ani sunt invitati in acest weekend la World Education Fair, singurul targ de consultanta educationala din Romania dedicat taberelor de limbi straine si invatamantului liceal si gimnazial de top din strainatate. In cadru targului participantii vor a afla care sunt posibilitatile pentru ca acestia sa mearga in tabere internationale pentru a exersa limbi straine cu vorbitori nativi, afla care sunt posibilitatile sa devina elevi la scoli si licee din strainatate sau sa se pregateasca pentru admiterea la universitati din afara.
Teodora Raducanu
Foto: Integral Programe Educationale

webPR: Burse de pana la 50% pentru studii liceale in strainatate la World Education Fair

de Smile Media webPR.ro
Miercuri, 4 Mar 2015 webReleases | Educatie
World Education Fair, cel mai mare targ de consultanta educationala din Romania dedicat invatamantului liceal si gimnazial de top si taberelor de limbi straine din strainatate, are loc in perioada 14-15 martie la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, intre orele 11.00 si 16.00. Reprezentati a peste 20 de scoli gimnaziale, colegii si centre de limbi straine din Marea Britanie, Elvetia, Belgia, Germania, Olanda, vor participa la targul pentru a-si prezenta ofertele.
World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale

webPR: 5.5 greseli pe care le fac majoritatea celor care isi doresc sa studieze la o facultate in strainatate

de Smile Media
Marți, 17 Feb 2015 webReleases | Educatie
Studiul in strainatate inseamna o experienta internationala care are un mare impact asupra parcursului profesional, iar sansele de a obtine un post bun creste considerabil. Un pas important in admiterea la o universitate din strainatate este dosarul de aplicatie. Acesta decide practic viitorul candidatilor, iar un dosar corect intocmit creste sansele de a fi acceptat la universitatea dorita. IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta educationala din Romania, care ajuta anual sute de elevi si studenti sa fie admisi la facultatile dorite din strainatate.
World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale

webPR: Be Smart - cursul care iti mareste sansele de a fi acceptat la cele mai bune universitati din strainatate. Rata de succes a participanților de anul trecut a fost de 96%

de Smile Media webPR.ro
Miercuri, 11 Feb 2015 webReleases | Educatie
Elevii aflati in ultimii ani de liceu au la dispozitie unul dintre cele mai utile cursuri pentru a-si mari sansele de a fi acceptat la o universitate in strainatate. Be Smart, organizat de IntegralEdu, cea mai mare companie de consultanta educationala din Romania, este un curs intensiv de doua zile care se desfasoara in Bucuresti, Constanta, Timisoara si Galati, si este creat special pentru pregatirea aplicatiei la o universitate de top din strainatate.
Targul World Education
Foto: Integral Programe Educationale

webPR: Scoli de elita din Scotia, Canada, SUA si Olanda participa pentru prima data la singurul targ de specialitate din Romania dedicat invatamantului secundar in strainatate

de Smile Media webPR.ro
Marți, 2 Dec 2014 webReleases | Educatie
Pe 6 si 7 decembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, va avea loc singurul targ de specialitate dedicat invatamantului secundar din strainatate. In cadrul evenimentului de anul acesta, vor fi prezente scoli de elita din Scotia, Canada, SUA si Olanda, aflate pentru prima data la Bucuresti, cu noi propuneri de programe educationale pentru copiii din Romania.
Elevi de gimnaziu
Foto: Integral Programe Educationale

webPR: Ce inseamna scoala in conceptia parintilor copiilor din ciclul gimnazial? Sau ce si unde gresim in planificarea studiilor copilului?

de Smile Media webPR.ro
Joi, 27 Nov 2014 webReleases | Educatie
"Daca in cazul studiilor universitare alegerea scolii apartine de cele mai multe ori adolescentului, invatamantul secundar depinde in intregime de intentiile si planurile parintilor. Varsta joaca un rol important, de obicei ne referim la copiii cu varsta intre 12 si 16 ani si nu este deloc usor sa iti asumi aceasta responsabilitate intrucat de aceasta alegere depinde viitorul copilului tau", spun expertii de la firma de consultanta educationala IntegralEdu.
World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR

De ce tinerii aleg sa studieze in strainatate?

de Smile Media webPR.ro
Miercuri, 8 Oct 2014 webReleases | Educatie
Merita sa studiezi in strainatate? Cat de mari sunt cheltuielile unui student in strainatate? La aceasta si la multe alte intrebari importante va raspunde echipa IntegralEdu - consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate, inaintea deschiderii celui mai important targ de consultanta educationala pentru studii in strainatate - World Education Fair.
World Education
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR.ro

Alegerea unei universitati in strainatate - capcana pentru parinti? Cum sa faca fata acestei provocari

de Smile Media webPR.ro
Miercuri, 1 Oct 2014 webReleases | Educatie
"Fiul nostru doreste sa studieze la o universitate din strainatate" - cuvinte pe care le-am auzit de multe ori de la parinti ingrijorati inainte de a face cea mai importanta alegere pentru copiii lor cu privire la studii. Alegerea unei universitati este una dintre cele mai complexe alegeri in viata. Nu numai pentru ca este importanta pentru viitor, dar si din cauza unei piete dinamice si a noilor oportunitati de educatie din Europa. Nivelul competitional in educatie a crescut mereu, astfel incat fiecare an ratat de studii superioare a devenit o piedica in dezvoltarea carierei dorite.
Life at Kings Colleges
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR

Tabere de limbi straine in strainatate - din ce in ce mai populare si dorite pentru vara!

de Smile Media
Joi, 8 Mai 2014 webReleases | Educatie
Alegerea potrivita va determina ca investitia facuta sa atinga in intregime obiectivele propuse, au comunicat reprezentantii IntegralEdu - Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate. Taberele de limbi straine in strainatate au devenit deja un produs de masa in materie de petrecere a vacantelor de vara. Numeroasele optiuni ii pun totusi in dificultate pe parinti si copii atunci cand aleg unde sa calatoreasca, sustine IntegralEdu. In prezent, aceste programe reprezinta un instrument important pentru pregatirea de admitere la universitati occidentale de prestigiu sau pentru imbunatatirea cunostintelor de limba straina sau in diferite domenii.
International Recruitment Forum, Cesar Ritz
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR

Cheia catre o cariera de succes in Turism si Management Hotelier – Universitatea Cesar Ritz

de Smile Media
Luni, 17 Mar 2014 webReleases | Educatie
Domeniul turismului si cel ospitalier infloresc an de an la nivel mondial, fiind estimat sa ajunga la un numar de 325 milioane de locuri de munca pana in anul 2021, conform World Travel and Tourism Council. Aceasta dezvoltare continua implica an de an o cerere tot mai mare de lideri certificati in domeniu, dinamici si educati in spiritul unei piete in continua schimbare, tot mai sofisticata si concurentiala. ​
Echitatie, Exsportise-Marea Britanie
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR​

Vrei sa inveti limba engleza in timp ce joci fotbal sau sa te pregatesti pentru o cariera in timp ce te distrezi?

de Smile Media
Marți, 11 Mar 2014 webReleases | Educatie
Cele mai bune oferte de tabere de vara si de invatamant secundar de elita - la targul din Bucuresti! Taberele de limbi straine in strainatate nu mai reprezinta o experienta de studiu plictisitoare, ci o multitudine de activitati distractive si educationale. In ultimii trei ani, tot mai multe familii din Romania aleg sa isi trimita copilul sa studieze limba lui Shakespeare in Anglia, informeaza Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate - IntegralEdu.
CATS Cambridge
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR

Burse de studiu pentru viitori campioni, acordate de liceul lui Lewis Hamilton - la World Education in Bucuresti

de Smile Media
Joi, 6 Mar 2014 webReleases | Educatie
Pentru a studia la un colegiu occidental de elita banii pot fi un factor important, dar e nevoie si de inteligenta si performanta academica. Pe langa taxele ridicate, care reprezinta o bariera pentru mai multi candidati, mai sunt si criteriile de admitere stricte care trebuie luate in considerare. Eforturile si resursele alocate, cu toate acestea, sunt rasplatite insutit de posibilitatile de a studia la o universitate de prestigiu si de a avea o cariera stralucita dupa absolvire.
World Education Fair, Bucuresti
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR.ro

Mii de studenti se pregatesc pentru studii universitare si postuniversitare in strainatate

de Smile Media
Marți, 18 Feb 2014 webReleases | Educatie
Cresterea numarului de candidati pentru studii in strainatate este intre 30 % si 50 % pe an, fapt ce intensifica concurenta in conditiile termenelor scurte de aplicare si necesitatea de a lua decizii rapide si corecte. Aceasta este opinia expertilor companiei IntegralEdu - Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate, in ajunul editiei din Februarie a targului World Education din Bucuresti.
HIT Masterbrochure
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR

Master de Sensor System Engineering - Conectarea inteligenta a tehnologiei cu aplicatiile practice

de Smile Media
Luni, 17 Feb 2014 webReleases | Educatie
Hanze University of Applied Sciences, Groningen din Olanda introduce un nou program international de master in Inginerie. Programul Sensor System Engineering are durata de un an si pregateste studentii pentru o cariera internationala in interfata tehnologiei, aplicatii cu senzori si tehnologii ale informatiei si comunicarii. De asemenea se concentreaza si pe domeniul medical de nivel mondial, unde aceste tehnologii sunt din ce in ce mai cautate.
World Education
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR.ro

Admitere la studii gratuite in Danemarca, pentru romani - la targul World Education din Bucuresti

de Smile Media
Joi, 13 Feb 2014 webReleases | Educatie
Chiar daca nu ati vizitat Danemarca, inca din copilarie ati gustat din lumea magica a acestei tari uimitoare. In ultimii ani, patria iubitului povestitor Hans Christian Andersen a devenit una dintre cele mai populare destinatii europene pentru studentii romani. Motivele constau in posibilitatea de a alege dintr-un numar mare de institutii de invatamant, diplomele recunoscute pe plan international si excelentele programe oferite, multe dintre acestea fiind in limba Engleza si nu in ultimul rand faptul ca educatia in Danemarca este gratuita.
Poster World Education
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR​

Cel mai mare targ specializat de invatamant secundar de elita va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, pe 7 si 8 Decembrie

de Smile Media
Luni, 2 Dec 2013 webReleases | Educatie
Primele 350 de familii s-au inregistrat deja pentru o intalnire personala cu expertii occidentali din domeniul educatiei. Reprezentantii a peste 30 de scoli de elita din Europa si America de Nord vor participa la cel mai mare targ de specialitate pentru invatamantul secundar in strainatate, World Education Fair, care va avea loc pe 7 si 8 Decembrie in Bucuresti. Evenimentul este organizat de Consultantul numarul 1 in Romania pentru studii in strainatate - IntegralEdu.
Liceu de elita
Foto: Integral Programe Educationale
Articol webPR

Au inceput inregistrarile pentru cel mai mare targ din Romania dedicat invatamantului secundar in strainatate

de Smile Media webPR.ro
Joi, 28 Nov 2013 webReleases | Educatie
Familiile din Romania care doresc sa asigure copiilor lor o educatie de elita in strainatate sunt invitate sa participe la cel mai mare targ de invatamant secundar de elita si tabere de limbi straine in strainatate, care va avea loc pe 7 si 8 Decembrie la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Consultantul numarul 1 in Romania pentru studii in strainatate - IntegralEdu.
World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale

webRelease: Cei cinci pasi pentru o educatie si o cariera de succes incep la targul international World Education

de Smile Media
Miercuri, 2 Oct 2013 webReleases | Educatie
Alegerea programului, pregatirea documentelor necesare, redactarea scrisorii de motivatie, alegerea posibilitatilor de finantare, obtinerea certificatul de limba straina – cei cinci pasi pentru o educatie si o cariera de succes vor fi in centrul atentiei la cel mai mare targ de consultanta educationala pentru studii in strainatate - World Education. Targul va deschide in Romania noul sezon de admitere in aceasta toamna. Formatul targului este unic in Romania, acesta fiind adresat doar celor interesati de studii in strainatate, oferind consultanta individuala gratuita pentru intregul proces de aplicare.
Liceu britanic
Foto: World Education

webRelease: Invatamantul secundar de elita britanic este acum mai accesibil. Prestigiosul Liverpool College ofera elevilor romani cursuri liceale la jumatate de pret

de Smile Media webPR.ro
Miercuri, 6 Mar 2013 webReleases | Educatie
Cele mai recente date ale Eurostat arata ca Romania este printre tarile cu o populatie in crestere, de tineri cu varsta scolara. In acelasi timp, elevii nostri au printre cele mai slabe competente de baza raportate la media UE. Rezultatele PISA arata niveluri scazute de pana la 40,4% la nivelul de citire pentru anul 2011, iar 47% din elevi nu au rezultate bune la matematica. In 2012, aproximativ unul din doi adolescenti au picat la examenul de admitere, dupa 12 ani de studiu. In acelasi timp, copiii supradotati din Romania sunt de doua ori mai multi ca numar decat media mondiala.
World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale

webRelease: Tot mai multi romani apeleaza la servicii de consultanta educationala pentru a aplica la studii in strainatate

de Smile Media
Marți, 26 Feb 2013 webReleases | Educatie
In ultimii trei ani au avut loc schimbari in metodele de aplicare la universitatile din strainatate, atrag atentia organizatorii proiectului World Education. Tot mai multe universitati viziteaza Romania pentru a se intalni personal cu candidatii. In acest fel, reprezentantii universitatilor de interes pentru tinerii romani spera sa acorde ajutor direct si sfaturi utile pentru viitorii studenti, pentru a fi admisi la universitatea si la programul de studiu pe care si le doresc.
World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale

webRelease: De ce Europa a devenit cea mai populara destinatie pentru studentii din Romania

de Integral Programe Educationale
Joi, 21 Feb 2013 webReleases | Educatie
Cautati o universitate de top cu taxe de studiu accesibile? Europa este locul ideal pentru asta. Sistemul universitar european se bazeaza mai mult pe finantarea publica, acesta este si motivul pentru care universitatile europene pot oferi o calitate excelenta a educatiei cu taxe foarte mici sau chiar fara taxe de scolarizare. Aceasta este si una dintre intrebarile la care  puteti afla raspunsuri si informatii suplimentare in cadrul targului World Education. Targul, organizat de compania de consultanta educationala "Integral Programe Educationale" va avea loc pe 2 si 3 Martie la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti si pe 7 Martie la Hotel IBIS din Constanta.
World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale

webRelease: S-a deschis noul sezon de oferte de studiu in strainatate

de Smile Media
Marți, 18 Dec 2012 webReleases | Educatie
In luna Decembrie s-a deschis noul sezon de oferte pentru studii liceale si tabere de vara/iarna in strainatate, in cadrul targului World Education ce a avut loc in Bucuresti si Timisoara. Evenimentul a fost gazda a peste 30 de reprezentanti ai scolilor de elita din Europa, care au stat de vorba cu parintii si copiii acestora despre cele mai noi si mai interesante programe de studiu disponibile pentru anul 2013. Programele se adreseaza tinerilor cu varste intre 7 si 18 ani si includ si oportunitati de studiu de scurta durata pe perioada vacantelor de iarna sau vara.
SBSS_Cambridge
Foto: Integral Programe Educationale

webRelease: Alegeti invatamant secundar in Marea Britanie la jumatate de pret - la World Education Fair

de Smile Media webPR.ro
Miercuri, 5 Dec 2012 webReleases | Cultura
Reprezentantii a 30 de scoli si colegii private de elita, din Europa, vor prezenta noi scheme financiare si oportunitati de a studia in strainatate in cadrul Targului International "World Education", organizat  pe 7 si 8 Decembrie la Hotel Hilton, Bucuresti si pe 10 Decembrie la Hotel Timisoara, in Timisoara. Printre participantii la World Education va fi reprezentantul responsabil cu admiterea la Liverpool College, unul dintre primele colegii de elita private, care va beneficia de noul program de investitii oferit de Guvernul Britanic pentru educatie. Pentru prima data, copiii romani vor putea sa studieze intr-o scoala britanica privata, fara a plati o taxa.
Steps
Foto: Integral Programe Educationale

webRelease: Finantarea educatiei in strainatate - Misiune Posibila!

de Smile Media webPR.ro
Luni, 3 Dec 2012 webReleases | Educatie
Putini oameni sunt constienti de faptul ca exista si optiuni accesibile ca buget pentru a studia in licee de elita in strainatate. Totul se rezuma la informarea si alegerile corecte, sunt de parere consultantii companiei INTEGRAL Programe Educationale. Din acest an, Marea Britanie ofera o educatie scolara mai ieftina pentru elevii din Uniunea Europeana, dupa ce guvernul a introdus subventii pentru anumite scoli private, au comunicat consultantii. In aceste cazuri, statul acopera in totalitate taxa de scolarizare si familiile platesc doar costul de sedere, cazare si trai.
Integral
Foto: Integral Programe Educationale

webRelease: Cum sa alegeti cea mai buna educatie pentru copilul Dumneavoastra

de Smile Media webPR.ro
Joi, 29 Nov 2012 webReleases | Educatie
Alegerea scolii, mai ales cand vorbim de invatamantul liceal, este un proces extrem de complex, poate chiar mult mai complex decat alegerea unei universitatii. Spunem asta pentru ca cei mai importanti ani din viata unui copil sunt cei petrecuti in scoala, acestia fiind anii care il vor forma in viitor ca si adult, care ii vor contura abilitatile si calitatile. In acelasi timp, acestia sunt anii in care inca este "copilul mamei si al lui tata" si multi dintre parinti nu concep inca sa il trimita sa invete intr-un alt oras sau intr-o alta tara.
World education Fair 2012
Foto: Integral Programe Educationale

webRelease: Educatia in strainatate - intre provocare si solutie, alegeti cunoasterea

de Smile Media webPR.ro
Luni, 8 Oct 2012 webReleases | Educatie
Criteriile dupa care studentii si tinerii profesionisti romani aleg sa studieze in strainatate sunt din cele mai diversificate. Fie isi doresc o experienta academica internationala, fie aleg un domeniu de studiu care nu se regaseste in curricula din Romania sau doar pentru simplul fapt ca iarba pare mai verde, din ce in ce mai multi tineri aleg varianta studiului in strainatate ca o provocare in viata sau ca o solutie mai buna pentru viitor.
World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale

webRelease: Alegerea de a studia in tara sau in strainatate nu depinde de buget

de Smile Media webPR.ro
Joi, 4 Oct 2012 webReleases | Educatie
Pretul studiilor in strainatate este prima intrebare la care viitorii studenti si familiile lor cauta un raspuns, atunci cand iau in calcul optiunea studiului la o universitate internationala. Unul dintre obiectivele "World Education University Fair", organizat in luna octombrie de firma de consultanta INTEGRAL Programe Educationale, este de a raspunde la aceasta intrebare, facilitand accesul studentilor si parintilor romani la informatii corecte si complete despre oportunitatile pe care le au la dispozitie pentru o educatie de nivel international.
World Education Fair 2012
Foto: Integral Programe Educationale

webRelease: Peste 40 de universitati din Europa vin la targul WORLD EDUCATION

de Smile Media
Luni, 1 Oct 2012 webReleases | Educatie
A 10-a editie a targului de universitati WORLD EDUCATION isi va deschide portile in aceasta toamna pentru elevii si studentii interesati sa invete in strainatate.  Reprezentantii a peste 40 de universitati din intreaga Europa vor oferi consiliere familiilor si vor propune solutii optime elevilor prezenti la eveniment privind oportunitatile de studiu in strainatate, sistemul de invatamant si modul de viata intr-un mediu international, taxele de scolarizare percepute de fiecare stat in parte, posibilitatile de cazare si sursele de finantare disponibile.
World Education
Foto: World Education

(P) Tabere de vara in care inveti fotbal de la profesionisti si exersezi limba engleza

de Smile Media
Joi, 15 Mar 2012 NEWS | STIRI
Reprezentanții Exportise, parteneri oficiali ai scolii de fotbal pentru copii si tineri Arsenal, se vor intalni cu elevii romani interesati sa isi petreaca vacanta de vara sub indrumarea antrenorilor de fotbal ai celebrului club sportiv englez. Inscrie-te acum la www.world-education.ro si vezi ce tabere interesante de vara sunt pentru tine.
World Education
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Oferta scolii de fotbal a echipei Arsenal, prezenta la targul World Education, una dintre cele mai populare destinatii pentru tinerii romani

de World Education
Joi, 15 Mar 2012 World Education
Reprezentantii Exportise, parteneri oficiali ai scolii de fotbal pentru copii si tineri Arsenal, se vor intalni cu elevii romani interesati sa isi petreaca vacanta de vara sub indrumarea antrenorilor de fotbal ai celebrului club sportiv englez. Intalnirile vor avea loc in cadrul targului World Education, organizat de Integral Group la Hotel Hilton, Bucuresti in perioada 17-18 martie.
World Education
Foto: Smile Media

(P) Taberele de limbi straine – o garantie pentru admiterea la universitati de top sau o oportunitate pentru o vara interesanta

de Smile Media
Marți, 13 Mar 2012 World Education
Taberele de limbi straine – o garantie pentru admiterea la universitati de top sau o oportunitate pentru o vara interesanta
Interesul crescand al romanilor pentru universitatile occidentale determina de multe ori familiile sa se orienteze spre programe mai scurte in strainatate, precum taberele de limbi straine, care combina studiul cu activitati recreative sportive sau artistice.
World Education
Foto: webPR.ro

webRelease: Editia de primavara a Targului World Education- sute de tabere internationale de vara si programe europene de invatamant secundar

de Integral webPR.ro
Luni, 12 Mar 2012 webReleases | Educatie
Evenimentul, care va avea loc pe 17 si 18 Martie, sambata si duminica, la Hotel Hilton, Bucuresti, se adreseaza familiilor cu copii intre 7 si 18 de ani, in cautare de oportunitati de a practica limbile straine si de a-si imbunatati cunoatintele prin experienta unei tabere in strainatate. De asemenea, targul este potrivit pentru elevii care isi doresc sa obtina o diploma la un liceu european - ce va reprezenta un pas important in procesul de admitere la Universitatile de top.
World Education
Foto: www.integraledu.ro

webRelease: Oportunitati de burse de studiu in strainatate prezentate la targul World Education

de World Education webPR.ro
Vineri, 10 Feb 2012 webReleases | Educatie
O nota mare la bacalaureat corelata cu venituri limitate ale familiei pot reduce taxele de studiu in Marea Britanie cu pana la 3000 de lire pe an. Pentru a veni in ajutorul studentilor interesati de studii in strainatate, universitatile britanice au extins termenul limita pentru depunerea aplicatiilor. Acestea ofera posibilitatea de admitere pe loc in cadrul targului World Education organizat la Hotel Hilton din Bucuresti, in acest weekend.
World Education
Foto: World Education

​(P) Universitati din Marea Britanie prelungesc termenul limita pentru candidatii din Romania

de Smile Media
Miercuri, 8 Feb 2012 World Education
Un interviu de 15 minute poate garanta elevilor si studentilor interesati admiterea la universitati din Marea Britanie, Olanda, Danemarca si Italia in cadrul targului World Education ce va avea loc in acest weekend la Bucuresti, Hotel Hilton.
World Education
Foto: World Education

(P) Universitati din Marea Britanie organizeaza sesiuni de admitere pe loc la targul World Education (11-12 februarie, Hotel Hilton)

de Smile Media
Vineri, 3 Feb 2012 World Education
Reprezentantii mai multor universitati britanice vor sustine sesiuni de admitere pe loc pentru programe de licenta si masterat in cadrul targului World Education din 11-12 februarie.  Printre universitatile din Marea Britanie care sustin pentru prima oara in Romania acest gen de sesiuni se afla: Sunderland – clasata pe pozitia numarul 24 conform Top 100 Guardian pentru cursuri de Business si Management si pentru cursuri de specializare in biologie si chimie si pe locul 34 pentru cursuri de arta si design -  si Westminster care este pe locul numarul 8 in acelasi clasament in domeniul agriculturii si pe locul 20 pentru cursurile de media si comunicare.
Bromsgrove School
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Investitii in educatia secundara

de SmileMedia
Joi, 8 Dec 2011 World Education
La sfarsitul acestei saptamani la Bucuresti va avea loc targul specializat in educatie secundara in strainatate in cadrul proiectului World Education. Parinti si copii se vor putea intalni cu reprezentantii numeroaselor scoli si licee de elita din Marea Britanie, Elvetia, Germania sau Spania pentru a afla care sunt oportunitatile de studiu pentru ei.  Targul prezinta oportunitati de studiu pentru copii intre 7 si 18 ani, inclusiv oportunitati de studiu de scurta durata pe perioada verii pentru 2012.
Andrei si Elena Bucurescu la Cambridge
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Ce inseamna pentru un parinte sa aiba copilul la o scoala internat in strainatate?

de SmileMedia
Miercuri, 30 Nov 2011 World Education
Andrei este deja in al doilea an de studiu la un liceu de elita din Marea Britanie. Procesul prin care a fost admis a fost unul de durata, in care Andrei impreuna cu mama lui, au beneficiat de sprijin din partea consultantilor Integral Programe Educationale. Stand de vorba cu doamna Bucurescu, am aflat care sunt cele mai importante aspecte pe care le-a luat in considerare in stabilirea planului educational pentru Andrei si care sunt dilemele cu care se confrunta o mama cand face aceasta alegere.(Interviu cu doamna Elena Bucurescu, mama lui Andrei – elev in primul an de A-levels la CATS College Cambridge)
Elev
Foto: webPR.ro

webRelease: World Education - Primii pasi in alegerea unui liceu de elita din Europa

de Integral webPR.ro
Marți, 29 Nov 2011 webReleases | Consultanta
Targul World Education - Licee de elita din Europa, din 10-11 decembrie, 2011 (Bucuresti - Hotel Hilton), va aduce fata in fata cu reprezentantii a peste 30 de scoli si colegii de elita din Marea Britanie, Elvetia, Germania si Spania. Pentru a obtine cat mai multe din intalnirea cu acestia, este util sa va pregatiti din timp cu intrebarile potrivite. Cum ar trebui sa ne orientam in multimea de optiuni pentru a face o alegere informata si adaptata nevoilor specifice ale copiilor nostri? De unde ar trebui sa incepem si unde putem gasi raspunsuri la intrebarile noastre?
Scoli internat
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Educatie cu valoare adaugata

de HotNews.ro
Luni, 21 Nov 2011 World Education
De cele mai multe ori, copiii si parintii incep sa se gandeasca la alegerea unei universitati in ultimii ani de liceu. Problema este ca atunci cand vine vorba de invatamant superior din strainatate, poate fi prea tarziu. Mai ales daca vorbim despre universitati de top. Pregatirea temeinica, din timp, pentru admiterea la o universitate internationala de top incepe cu aproximativ sase ani inainte iar alegerea scolii sau liceului potrivite este cruciala.
Ana Maria Papp, Integral Programe Educationale
Foto: Hotnews

(P) VIDEO Ana Maria Papp, Integral Programe Educationale: Relatii internationale, afaceri, arhitectura, design interior si medicina – o parte din specializarile preferate de tinerii romani care vor sa studieze in strainatate

de HotNews.ro
Joi, 20 Oct 2011 World Education
La finalul saptamanii trecute a avut loc cea de-a treia editie a targului World Education, unde au fost prezenti reprezentanti a 32 de universitati europene. “Am observat ca exista un interes marit pentru Marea Britanie, Olanda si Danemarca in mod special. In cadrul targului World Education au fost si reprezentati ai universitatilor din Elvetia, Spania si Italia”, spune Ana Maria Papp - Senior Consultant si PR Executive, Integral Programe Educationale.
World Education Fair
Foto: webPR.ro

webRelease: Proiectul World Education - Preferintele studentilor romani in materie de programe universitare in strainatate

de Integral webPR.ro
Joi, 20 Oct 2011 webReleases | Educatie
Targul World Education, care a avut loc pe 15 si 16 octombrie la Hotel Hilton, Bucuresti, a adus elevii si studentii romani, dornici sa isi continue studiile in strainatate, fata in fata cu reprezentantii a 32 de universitati din Europa. In total, la targ au fost reprezentate 52 de institutii de invatamant de top din strainatate. Cu aceasta ocazie, s-a dat si startul inscrierilor candidatilor romani pentru anul universitar 2012 - 2013.

webRelease: Universitatile europene isi incep procesul de selectie pentru 2012 / 2013 pentru candidatii romani in cadrul editiei de toamna a targului World Education

de Integral webPR.ro
Vineri, 14 Oct 2011 webReleases | Educatie
Reprezentantii a 52 de universitati de top din Europa vor veni la Bucuresti sambata si duminica, 15-16 octombrie la Hotel Hilton, pentru a participa la editia de toamna a targului World Education si a-si incepe campania de admitere pentru candidatii din Romania, pentru anul universitar 2012-2013. Cele mai populare universitati de stat din Marea Britanie vor anunta in premiera noile taxe de scolarizare, dupa aprobarea lor de catre Oficiul Britanic pentru Accesul Egal la Educatie.
Ana-Maria Papp, Integral Programe Educationale
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Care este rolul unui consultant educational in alegerea unui program de studii in strainatate? Ana Maria Papp - senior consultant Integral Programe Educationale a discutat online cu cititorii

de HotNews.ro
Marți, 11 Oct 2011 World Education
Integral Programe Educationale organizeaza cea de-a treia editie a World Education Fair Universities in perioada 15-16 octombrie 2011, la Hotel Hilton, Bucuresti. In cadrul targului, reprezentantii a 32 de universitati europene vor oferi elevilor din clasele terminale de liceu informatii despre programele de studiu oferite. Despre consultanta educationala specializata pentru studii in strainatate a discutat online Ana Maria Papp - senior consultant Integral Programe Educationale.
  • Intrati in articol pentru a citi raspunsurile invitatei.

(P) Peste 500 de programe de studiu in strainatate la World Education Fair Universities

de HotNews.ro
Marți, 11 Oct 2011 World Education


Vizitatorii targului World Education Universities, care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, in 15-16 octombrie la Hotel Hilton, Bucuresti, vor avea oportunitatea de a descoperi o gama variata de programe universitare de licenta, master si MBA si de a intalni personal reprezentantii a 32 de universitati din Europa.
Euruni Grad
Foto: webPR.ro

webRelease: European University vine la Bucuresti

de Integral webPR.ro
Luni, 10 Oct 2011 webReleases | Educatie
Poti afla cum este studentia in reteaua de campusuri internationale din Spania, Elvetia, Germania, Marea Britanie, Austria, Kazakstan, Siria, Taiwan, China, Malaezia si Singapore. La World Education Fair Universities din 15-16 octombrie 2011, Bucuresti, Hotel Hilton vor fi prezenti anul acesta reprezentantii European University - una din universitatile de business de top din lume.
World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Consultanta educationala specializata in studii in strainatate la World Eucation Fair

de HotNews.ro
Vineri, 7 Oct 2011 World Education
Elevii si studentii care doresc sa afle cum isi pot continua studiile la universitati renumite din Europa au oportunitatea de a beneficia de consultanta educationala specializata, weekendul urmator, la targul World Education Fair Universities. Targul va avea loc in 15 si 16 octombrie 2011, intre orele 10.00 si 17.00, la Hotel Hilton Bucuresti.
Editia World Education Fair
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Mai multe universitati din strainatate la a treia editie a World Education Fair Universities

de HotNews.ro
Miercuri, 5 Oct 2011 World Education
Editia World Education Fair Universities, care va avea loc in perioada  15-16 octombrie 2011, la Hotel Hilton, Bucuresti, este special conceputa pentru a ajuta elevii in clasele a XI-a si XII-a sa isi aleaga programul potrivit de studii la o universitate in strainatate, precum si pentru studentii in cautarea unui program de master. Targul va aduce la Bucuresti reprezentantii a 32 de universitati europene, majoritatea din Marea Britanie, Olanda si Danemarca.
Echitatie
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Cele mai cautate tabere de limbi straine includ sport activ si cursuri de arta

de World Education
Miercuri, 8 Iun 2011 World Education
Cele mai dorite vacante pentru vara 2011 sunt vacantele de limbi straine care, pe langa cursurile de limba straina, includ sport activ si cursuri de arta. Integral Programe Educationale - consultant in educatia in strainatate - semnaleaza o crestere a cererii pentru taberele internationale specializate pentru copii intre 12 si 18 ani.
Colegiu
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Ce inseamna o vara la un liceu de elita din Europa

de HotNews.ro
Miercuri, 13 Apr 2011 World Education
In perioada 16-17 aprilie, la Hotel Hilton, Bucuresti, va avea loc targul WORLD EDUCATION de tabere internationale de limbi straine si licee de elita unde va veti putea intalni cu reprezentantii a 25 de licee de elita din Europa si veti putea alege din cele 300 de oferte de tabere de vara in 15 tari din intreaga lume.​
Timp liber
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Incepe a 3-a editie a Targului de tabere de limbi straine si licee de elita

de HotNews.ro
Joi, 7 Apr 2011 World Education
In perioada 16-17 aprilie, la Hotel Hilton, Bucuresti, 20 de licee de elita din Europa vin sa isi intalneasca viitorii elevi in cadrul Proiectului World Education. Pe langa oferta de studii gimnaziale si de liceu la unele din cele mai distinse institutii de invatamant din Europa, aceasta editie a targului aduce in premiera cea mai larga oferta de tabere de limbi straine si cursuri pentru copii intre 8 si 18 ani, familii si adulti. Intrarea la targ este gratuita in baza inregistrarii online la www.world-education.ro.
Tabara de limbi straine
Foto: Integral Programe Educationale

(P) Taberele de limbi straine - optiuni pentru o vacanta distractiva si educativa

de HotNews.ro
Luni, 28 Mar 2011 World Education
Se apropie sfarsitul anului scolar si multi parinti se intreaba ce vor face copiii lor in aceasta vara. Cursurile de limba straina intr-o tara straina devin, din ce in ce mai des, o alternativa preferata atat pentru invatarea unei limbi straine cat si pentru vacanta in sine.
In pauza
Foto: www.integraledu.ro

(P) Ce trebuie sa stiti pentru a alege un liceu de elita in strainatate

de HotNews.ro
Vineri, 10 Dec 2010 World Education
Mai este o zi in care va puteti inregistra pentru Targul liceelor de elita din Europa din 11-12 decembrie, 10.00-16.00, Hotel Hilton, Bucuresti. Inainte de intalnirea personala cu reprezentantii liceelor de elita europene, este recomandata o minima pregatire pentru a profita cat mai mult de prezenta acestora in Bucuresti si pentru a alege programul de studiu cel mai bun pentru copilul dumneavoastra.
Liceu de top
Foto: www.integraledu.ro

(P) Drumul catre cele mai prestigioase universitati din lume trece printr-un liceu de elita

de HotNews.ro
Miercuri, 8 Dec 2010 World Education
Elevii romani cu rezultate excelente pot avea acces, dupa terminarea liceului, la universitati renumite in lume atat pentru calitatea studiilor cat si pentru prestigiul lor. Sansele celor care doresc sa urmeze cursurile unei astfel de unversitati sunt cu mult sporite daca au absolvit un liceu pe masura. Licee de top din Europa isi indreapta atentia catre elevii romani care demonstreaza rezultate academice foarte bune si cunoasterea mai multor limbi straine. Alternativele de studiu gimnazial si liceal incep si ele sa se diversifice.

(P) Targul liceelor de elita din Europa la Bucuresti

de HotNews.ro
Luni, 6 Dec 2010 World Education
Proiectul World Education  prezinta Targul liceelor de elita din Europa,  care va avea loc in perioada 11-12 decembrie la Hotel Hilton, Bucuresti. Inscrierile se pot face la www.world-education.ro, www.integraledu.ro sau 021-311.05.72. Veti avea oportunitatea de a intalni personal reprezentantii liceelor europene de top si de a alege cel mai bun program de studii pentru copilul dumneavoastra.
World Education
Foto: www.integraledu.ro

(P) 7 argumente pentru a alege un liceu in strainatate pentru copilul dumneavoastra

de HotNews.ro
Vineri, 3 Dec 2010 World Education
Peste 17 scoli si colegii de elita din Europa vor fi prezente la Bucuresti in perioada 11-12 decembrie. Studiile la colegii de marca din Marea Britanie, Elvetia sau Germania nu inseamna doar educatie la nivel inalt si un CV de nerefuzat, ci si sansa unei experiente de viata altfel imposibil de dobandit. Sunt cel putin 7 argumente pentru care institutiile de invatamant de elita din Europa pot reprezenta cea mai potrivita alegere pentru educatia copiilor dumneavoastra.
Vremea la


/
Maine:
|

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by