Untold
Untold 2021
Foto: Facebook
Parteneriat media

Peste 265.000 de participanți în cele patru zile la Untold

de HotNews.ro
Luni, 13 Sept 2021 Untold
Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una memorabilă. Peste 65.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD, în a patra zi a festivalului. Astfel, în total, în cele patru zile peste 265.000 s-au bucurat de ediția din 2021 a festivalului UNTOLD, în condiții de maximă siguranță, în cel mai sigur loc public din România.
Untold 2021
Foto: Facebook
Parteneriat media

Untold 2021: Cum a fost în prima zi la festivalul care vrea să arate că evenimentele mari se pot organiza în pandemie

de Marius Ghenț HotNews.ro
Vineri, 10 Sept 2021 Untold
Tyga, DJ Snake, Nina Kraviz și mulți alți artiști de talie internațională au deschis festivalul Untold 2021. Numărul participanților a fost ceva mai scăzut ca în edițiile anterioare, dar nu cu mult, ceea ce dovedește că pandemia nu a fost un impediment pentru public. Nici măsurile de siguranță nu i-au speriat.
Untold
Foto: UNTOLD
Parteneriat media

Peste 56.000 de oameni au participat la prima zi a festivalului UNTOLD

de HotNews.ro
Vineri, 10 Sept 2021 Untold
Prima zi a festivalului UNTOLD a depășit așteptările tuturor celor prezenți. Bucuria revederii festivalului după doi ani și energia oamenilor au fost nemărginite. Alături de prieteni, încărcați cu optimism și încredere, participanții au savurat întregul festival. Fie ca s- au aflat la prima lor experiență UNTOLD, fie că au revenit și au descoperit lucruri noi, cu toții au trecut printr-o încărcătură emoțională unică de unde nu au lipsit nici lacrimile de fericire.
Untold festival
Foto: Facebook
Parteneriat media

Cum se va desfășura primul festival din România unde accesul se face pe baza certificatului digital european COVID-19, iar spectatorii vor purta mască. Interviu cu Edy Chereji, Untold

de Marius Ghenț HotNews.ro
Joi, 9 Sept 2021 Untold
Cel mai mare festival din România își deschide azi porțile la Cluj-Napoca. Untold are loc în perioada 9-12 septembrie și are toate șansele să fie unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică organizate în Europa pe perioada pandemiei de COVID-19. Am discutat cu Edy Chereji, Head of Marketing and Communication, despre această ediție specială unde masca va fi obligatorie.
Gheorghe Zamfir
Foto: UNTOLD
Parteneriat Media

Maestrul Gheorghe Zamfir urcă pe mainstage-ul UNTOLD pentru un moment unic

de Smile Media
Miercuri, 8 Sept 2021 Untold
Cel mai bun naist al lumii, maestrul Gheorghe Zamfir, urcă în premieră pe scena principală UNTOLD pentru un moment unic. Vineri seară, 10 septembrie, de la 22:30, fanii festivalului vor asculta magia muzicii creată de unul dintre cei mai impresionanți artiști internaționali.
Untold 2021
Foto: UNTOLD
Parteneriat media

UNTOLD 2021- cel mai sigur loc public din România/ Peste 2000 de angajați M.A.I și 700 de agenți de securitate privați se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranță

de HotNews.ro
Marţi, 7 Sept 2021 Untold
Mai sunt două zile până când tărâmul magic UNTOLD se redeschide pentru zecile de mii de fani, după aproape doi ani. Și în acest an, organizatorii și autoritățile au pregătit un amplu plan de măsuri astfel încât festivalul UNTOLD să fie cel mai sigur loc public din România.
Acces și sistem de plată UNTOLD
Foto: UNTOLD
Parteneriat Media

Sistem de plată, check-in și acces în festivalul UNTOLD 2021

de Smile Media
Vineri, 3 Sept 2021 Untold
Mai sunt doar câteva zile până la cea de-a șasea ediție UNTOLD, cel mai mare festival din Europa în acest an. Organizatorii le recomandă fanilor festivalului să aleagă opțiunea de Check-in și Top-up online pentru a se bucura de un acces mai rapid în festival. Check-in-ul online poate fi realizat până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la fața locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro.
Spitale publice din bani privați
Foto: UNTOLD
Parteneriat Media

Fanii UNTOLD pot dona în acest an la festival pentru proiectul "Spitale publice din bani privați",campanie inițiată de actorul Codin Maticiuc și Fundația Metropolis

de Smile Media
Marţi, 31 Aug 2021 Untold
UNTOLD continuă tradiția de a le oferi fanilor șansa să contribuie la cauze sociale care vin în ajutorul celor din jur. Astfel, în acest an, odată veniți la festival, fanii pot face fapte bune susținând proiectul ,,Spitale publice din bani privați”, proiect inițiat de actorul Codin Maticiuc și Fundația Metropolis.
UNTOLD
Foto: UNTOLD
Parteneriat media

Accesul la UNTOLD 2021 se face doar cu Certificatul Digital EU Covid-19 (Green Pass) sau testare rapidă antigen

de Smile Media
Luni, 30 Aug 2021 Untold
Fanii UNTOLD vor putea intra în acest an în perimetrul festivalului doar cu Certificatul Digital EU COVID-19 sau cu testare rapidă antigen. În acest fel, organizatorii UNTOLD își păstrează angajamentul de a face unul dintre cele mai sigure evenimente din Europa, care să devină un model global. Astfel, participanții se vor afla în cel mai sigur loc din România, în cele 4 zile de festival.
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by