In perioada 16-17 aprilie, la Hotel Hilton, Bucuresti, va avea loc targul WORLD EDUCATION de tabere internationale de limbi straine si licee de elita unde va veti putea intalni cu reprezentantii a 25 de licee de elita din Europa si veti putea alege din cele 300 de oferte de tabere de vara in 15 tari din intreaga lume.

ColegiuFoto: Integral Programe Educationale

In oferta de tabere de limbi straine exista programe care propun petrecerea vacantei de vara la un liceu de elita. Aceste programe sunt special adaptate atat copiilor care isi doresc sa se acomodeze cu stilul de viata si de studiu intr-unul din liceele in care vor petrece apoi 2 sau 4 ani, cat si celor care vor sa aiba parte de o vacanta educativa si distractiva, inconjurati de elevi din intreaga lume.

Din ce in ce mai multi parinti prefera sa isi trimita copiii in tabere internationale in campusurile scolilor si liceelor de elita, datorita oportunitatilor pe care acestea le ofera, atat din punct de vedere al cursurilor, cat si al facilitatilor sportive si de cazare.

Spre exemplu, Caterham School din Marea Britanie, care va fi reprezentata la targul din 16-17 aprilie, ofera un program de cursuri de vacanta de limba engleza cu incepere in lunile iulie si august, cu o durata de 2 pana la 8 saptamani.

Pe langa cursurile standard de limba engleza sunt incluse si ore de Multi Activity Sessions, care au ca scop atragerea copiilor in discutii pe teme interesante si educative. Pentru a-si perfectiona abilitatile de scriere elevii tin un jurnal sau pregatesc un proiect legat de vacanta lor.

Caterham School ofera si un curs combinat de engleza si fotbal pentru baietii sportivi cu varste intre 8 si 16 ani. Cursul include 20 de ore de antrenament cu echipa de fotbal Chelsea. Cateva antrenamente au loc chiar la baza sportiva a clubului din Surrey si se organizeaza vizite la stadioanele Stamford Bridge si Wembley in Londra.

Caterham School este o scoala de traditie din Mare Britanie, situata la 10 minute de orasul Caterham, intr-un cadru natural idilic, la 45 de minute distanta de centrul Londrei. Campusurile ofera cazare in camere individuale cu baie, sau camere cu doua, trei sau mai multe paturi.

La dispozitia cursantilor se afla un centru sportiv cu bazin de inot cu o lungime de 25 metri, sala de mese, centru informatic, sala de teatru etc.

Programul de vacanta include si variate excursii la Oxford, castelul Leeds, Canterbury sau Londra.

La targul World Education, elevii pot gasi tabere de vara care cuprind in pachet atat cursuri de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, araba, chineza si altele, cat si si activitati sportive si artistice din cele mai interesante: cursuri de fotografie, arta culinara, design, serigrafie, teatru etc.

In cadrul targului World Education din 16-17 aprilie, scolile si centrele de limbi straine prezente vor avea oferte speciale pentru taberele de vara, participantii putand rezerva o taba de vara in Marea Britanie la costuri pornind de la 623 de lire sterline, sau in Germania la costuri pornind de la 820 de Euro.

Cei care rezerva participarea intr-o tabara de limbi straine in cadrul targului beneficiaza si de o reducere de 3% din costurile de catalog.

In cele doua zile de targ participantii vor avea la dispozitie consultanta educationala gratuita a expertilor Integral Programe Educationale - organizatorul targului World Education - pentru a alege cea mai potrivita varianta de studiu.

Intrarea la targ este gratuita in baza inregistrarii online lawww.world-education.ro.

Pentru mai multe informatii puteti contacta Integral Programe Educationale la nr. tel.: 021 311 6003, 04 sau la www.integraledu.ro