Taberele de limbi straine – o garantie pentru admiterea la universitati de top sau o oportunitate pentru o vara interesanta

World EducationFoto: Smile Media

Interesul crescand al romanilor pentru universitatile occidentale determina de multe ori familiile sa se orienteze spre programe mai scurte in strainatate, precum taberele de limbi straine, care combina studiul cu activitati recreative sportive sau artistice.

Nivelul nesatisfacator de cunoastere a limbii straine reprezinta cel mai comun obstacol in drumul spre universitatile de top vizate. Din acest motiv, multe familii prefera sa inlocuiasca caracterul general de tabara de vara cu cel al unei tabere specializate ce include atat cursuri cat si oportunitati interesante de petrecere a timpului liber – spun consultantii Integral.

Indiferent daca vacanta va fi orintata catre cursuri de limbi straine si activitati sportive sau artistice aceasta este intotdeauna asociata cu experiente inedite si prieteni din toata lumea.

In toate cazurile, cursurile de limba straina in strainatate contribuie la cresterea nivelului de cunoastere a limbii straine dar si la construirea increderii in sine a copilului atunci cand vorbeste o limba straina.

In timpul verii unele din scolile tip internat din Marea Britanie isi deschid portile pentru studenti international, oferindu-le oportunitatea de a trai in atmosfera locului pentru una, doua sau chiar trei saptamani. Harrow si Dulwich College din Londra se numara printre cele mai prestigioase scoli internat, unde invata familiile apropiate Curtii Regale.

Exista de asemenea multe oferte de vara in catea din cele mai renumite scoli tip internat din Germania - Schule Schloss Salem, din Austria – Terezianium in centrul Vienei, in Franta - Ecole de Roche din Paris si in Spania - Caxton College -Valencia.

Vizitatorii targului World Education din 17 - 18 martie, de la hotel Hilton, Bucuresti vor beneficia de consultanta educationala gratuita pentru alegerea celei mai potrivite destinatii si vor avea ocazia sa discute personal cu reprezentantii scolilor si centrelor de limbi straine prezen te la targ. De asemenea, participantii la targ vor beneficia de o reducere de 3% la rezervarea oricarei tabere de limbi straine.

Anul acesta toti cei interesati de tabere de limbi straine pot primi gratuit cel mai mare catalog cu oferte de tabere de limbi straine publicat in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati la targ la www.world-education.ro. Catalogul contine 300 oferte detaliate de tabere de limbi straine in Marea Britanie, Malta, SUA, Italia, Spania, Germania, Franta si in alte 7 tari.

In contextul situatiei economice din ultimii ani, anul acesta catalogul de tabere de limbi straine Integral cuprinde mai multe oferte speciale de tabere de limbi straine, care nu fac insa rabat la calitate sau la standardul de siguranta a copiilor.

Tinerii cu varste intre 14 si 21 de ani pot petrece doua saptamani in West Quay, Brighton, UK la un pret de numai 780 de lire. In oferta sunt incluse: cazarea la familii gazde, taxele pentru cursul de limba engleza, precum si cate o excursie pe saptamana, de o zi sau de jumatate de zi. Aceeasi tabara dar cu servicii de cazare in cadrul hostelului scoloo costa 980 de lire.

Cei care isi doresc sa isi petreaca vacanta de vara aproape de mare pot alege cursul Sprachcaffe din Malta. O sedere de 2 saptamani la o familie gazda costa 895 de euro iar la hotel 945 euro. Pretul include si excursiile organizate. Un curs de 2 saptamani la Nisa costa 930 euro iar un curs de germana in Frankfurt Sachsenhausen - 1190 eur pentru 2 saptamani. Contra sumei de 925 euro se poate rezerva un cust de vara in Barcelona, in timp ce cu 755 euro exista oferte de cursuri in Italia la Roma.

Investitia merita cu siguranta intrucat elevii vor avea o vara memorabila si vor putea lega prietenii cu elevin din intreaga lume.

Participarea la targ este gratuita in baza inregistrarii la www.world-education.ro.