Foto:

Vizitatorii targului World Education Universities, care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, in 15-16 octombrie la Hotel Hilton, Bucuresti, vor avea oportunitatea de a descoperi o gama variata de programe universitare de licenta, master si MBA si de a intalni personal reprezentantii a 32 de universitati din Europa.

Campania de recrutare pentru universitatile din Marea Britanie este deja in toi. In timp ce procesul de recrutare pentru Cambridge si Oxford are termen limita pe 15 octombrie, studentii interesati mai au timp pana la mijlocul lunii ianuarie pentru a-si pregati dosarele de admitere pentru toate celelalte universitati din Marea Britanie.

Vizitatorii targului World Education Universities vor primi informatii utile privind noile taxe pentru studii in Marea Britanie, precum si posibilitatile de finantare, fie ca este vorba de imprumuturi studentesti sau burse de studiu. Taxele pentru universitatile din Olanda vor fi de asemenea discutate, impreuna cu detalii despre termenele limita si posibilitatile de cazare pentru viitorii studenti in Olanda.

Preinregistrarea la targ la www.world-education.ro va permite parintilor si studentilor sa isi organizeze o lista scurta a universitatilor care ofera cursurile de interes pentru ei, respectiv sa beneficieze de mai mult timp dedicat cu reprezentantii universitatilor.

Vizitatorii vor putea alege dintre numeroase programe universitare de licenta si master, in functie de nevoile lor educationale.

Universitatile europene ofera programe de studiu in domenii cautate la nivel international, cu specializari foarte variate, precum: economie si relatii internationale, administrarea afacerii, stiinte aplicate si tehnice, design, design vestimentar, turism si ospitalitate.

Unele universitati din Olanda si Marea Britanie ofera posibilitatea de a alege intre programe de studii universitare de licenta de 3 ani plus un an de practica sau de 4 ani, in functie de existenta posibilitatilor de practica.

Pe parcursul celor doua zile de targ, consultantii Integral Programe Educationale – organizatorul targului – vor ghida studentii si parintii prin toti pasii necesari pentru admiterea la o universitate in strainatate.

Intrarea la targ este gratuita in baza inregistrarii la www.world-education.ro.