Elevii si studentii care doresc sa afle cum isi pot continua studiile la universitati renumite din Europa au oportunitatea de a beneficia de consultanta educationala specializata, weekendul urmator, la targul World Education Fair Universities. Targul va avea loc in 15 si 16 octombrie 2011, intre orele 10.00 si 17.00, la Hotel Hilton Bucuresti.

World Education FairFoto: Integral Programe Educationale

Reprezentantii a 32 de universitati europene vor fi prezenti la targ pentru a raspunde intrebarilor studentilor sau parintilor si pentru a oferi informatii de prima mana tuturor celor interesati de studii universitare de licenta sau master.

Participantii vor beneficia de consultanta educationala specializata din partea Integral Programe Educationale – organizatorul targului. Consultantii Integral sunt special pregatiti de universitatile partenere din strainatate pentru a putea ajuta potentialii studenti sa isi aleaga cel mai potrivit program de studii.

In functie de nevoile si inclinatiile fiecarui potential student, de domeniul in care acestia isi doresc o cariera, de performantele lor scolare si de performantele universitatilor si locul acestora in clasamentele internationale, consultantii educationali vor recomanda acele programe care sa asigure o experienta de studiu optima.

Mai mult decat atat, consultantii educationali Integral ofera sprijin studentilor in procesul de admitere la universitate, de la pregatirea dosarelor de admitere, asistenta in obtinerea traducerilor oficiale ale documentelor, asistenta in gasirea locului de cazare, pana la asistenta in identificarea si solicitarea de credite studentesti sau de burse de studiu.

Universitatile europene, care vor fi prezente la Bucuresti cu ocazia targului, majoritatea din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, ofera programe de studiu in domenii cautate la nivel international, cu specializari foarte variate, precum: economie si relatii internationale, administrarea afacerii, stiinte aplicate si tehnice, design vestimentar, turism si ospitalitate.

Participantii la targ pot alege din timp cu cine doresc sa se intalneasca din lista de participanti, completand formularul de inscriere lawww.world-education.ro.