Pacienții din România au acces la a doua opinie medicală gratuită în domeniul neurochirurghiei și chirurgiei oncologice, în București, vineri, 11 august 2017, în intervalul 10:00-18:00, respectiv în Constanța, sâmbătă, 12 august, în intervalul 10:00-18:00.

prof. dr. neurochirugie Gokhan AkdemirFoto: Memorial Hospitals Group Istanbul

Programările vor fi onorate în limita timpului disponibil, organizatorii recomandă trimiterea în prealabil a copiilor după documente medicale cheie pe email, pentru o analiză prealabilă a pacientului.

Opinia medicală este oferită de prof. dr. Gokhan Akdemir, în domeniul neurochirurgiei și chirurgiei oncologice. Prof. dr. Gökhan Akdemir coordonează echipa de neurochirurgi de la spitalul Memorial Şişli/ Istanbul, Turcia. Prof. Dr. Gökhan Akdemir are o experiență de studiu și practică în domeniul neurochirurgiei acumulată în centre universitare renumite precum Hanovra, Germania și Universitatea din Chicago, Illinois, alături de Prof. Dr. James I. Ausman și Prof. Manuel Dujovny, unde a participat la numeroase intervenții neurochirurgicale, stereotaxii, neuronavigații si studii anatomice experimentale, precum și interventii în domeniul neuro-oncologiei și edeme cerebrale.

***

  • Pentru București, solicitare pentru programe și copii după documente medicale pot fi trimise prin intermediul Solidor, la email office[at]solidor.ro. Telefonic, cei interesați pot face înscrieri și la telefon 0721.257.295 sau 021.410.2562.
  • Pentru Constanța, programări și documente medicale pot fi făcute la email ghiulserin[at]paccihealthcare.com / detalii și programări la nr. de telefon 0723.680.006 / 0726.094.863.