Andreea Berecleanu nu e deloc o femeie cumite! Uite-o sexy pe nisipul fierbinte. Andreea Berecleanu este o femeie frumoasa si demonstreaza acest lucru in fiecare zi. Ea are o cariera de succes si o familie de invidiat. De curand prezentatoarea Observatorului Antenei 1 a fost protagonista unui pictorial de exceptie, la mare. Andreea a pozat pe nisipul fierbinte, dar si an valurile marii pentru revista InStyle. Cu acest pictorial Andreea demonstreaza inca o data ca frumusetea nu paleste o data cu varsta, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Daniela Crudu fara chiloti in club? Asistenta bruneta a emisiunii "Un show pacatos" a marturisit, in direct, ca s-a distrat toata noaptea trecuta in club, la ziua lui Mihai Mitoseru, ajungand acasa dimineata. Dupa ce s-a dezbracat miercuri seara, in emisiunea "Un show pacatos", pentru prietenul ei, Mihai Mitoseru, Cruduta nu a mai ajuns acasa si a luat drumul clubului. "Azi-noapte am facut-o lata pana la 8 dimineata. Nu am mai apucat sa ajung nici acasa, am mers direct la piscina si am stat pana la ora 18. Apoi am mers acasa ca sa ma spal si sa vin la emisiune", a declarat Cruduta, anunta Click.

Vezi in exclusivitate sanii "sosiei Adelinei Pestritu". Ce nu au reusit inca revistele pentru barbati, am reusit noi. Mai exact, am surpins-o pe Cristina Roman goala in cabina de proba, intr-un episod in care iese la o sesiune de shopping intr-un mall bucurestean. Bruneta a mers insotita de bunul ei prieten, make-up artistul Sorin Papa, care o ajuta sa-si aleaga haine, dar care mai si trage cu ochiul de dupa perdea. Pe furis, bineinteles. Nu de alta, dar nu s-a putut abtine. Vezi si tu ce "dotari" are "sosia Adelinei Pestritu", informeaza Libertatea.

Vecina de la "Neatza" este coplesita de greutatea sanilor ei! Poarta doua sutiene odata! Roxana Vancea, asistenta matinalilor Razvan si Dani de la Antena 1, este detinatoarea unui bust impresionat si 100% natural. Desi ar putea fi considerat un mare atu, acesta prezinta si multe dezavantaje. De plida, dansul in costum de baie i-ar putea cauza neplaceri, asa ca isi incorseteaza temeinic sanii, de teama sa nu evadeze. Sanii uriasi ai Roxanei Vancea au devenit, se pare, o corvoada pentru detinatoarea lor. De cand matinalul de la Antena 1 s-a mutat pe plaja, la mare, satena are o reala problema. Fiind obligata sa poarte numai costume de baie si pentru ca rar gaseste sutiene pe masura ei, care sa nu zboare la primul salt al bustului sau generos, Roxana este nevoita sa-si ia masuri de precautie dintre cele mai inedite, scrie Cancan.

Roxana Ionescu, fierbinte in costum de baie pentru FHM. Fosta "Mama Natura" a pozat intr-un pictorial extrem de sexy pentru revista dedicata barbatilor. Blondina care a facut senzatie in cadrul show-ului "Dansez pentru tine" arata intr-o forma de zile mari. Apropo de asta, ea a marturisit celor de la fhm.ro ca se considera o femeie atragatoare si nu sexy: "Atrag fizic, asta observ clar in jurul meu. Dar nu fac nici un efort pentru asta. Cred ca asta se intampla datorita aerului meu general, prin felul meu de a merge, a privi, a zambi. Evident ca sunt multi care se uita si la sani". Evident, imediat a fost intrebata daca a profitat vreodata de pe urma atuurilor sale si cum a facut acest lucru, anunta Click.

Ce fund urat are Kate Middleton si cat de slaba e! Kate Middleton e frumusica, are o talie de invidiat dar, spre deosebire de sora ei, Pippa, ce poate fi numita "printesa fundurilor", adevarata printesa britanica are un posterior urat. Fotografii care ii urmeaza pe William si Kate prin Canada au vrut sa scoata in evidenta acest aspect fizic al ducesei de Cambridge si au imortalizat posteriorul acesteia in mai multe poze. Concluzia? Kate aproape ca nu are fund. Si, pe deasupra, este atat de slaba, incat in blugii stramti, de culoare inchisa dadeau impresia ca simpatica sotie a lui William are niste picioruse numai piele si os, informeaza Libertatea.