Cristiano Ronaldo a respins-o pe Paris Hilton. Faptul ca are un iubit de ceva vreme, nu a impiedicat-o pe fitoasa Paris Hilton sa-i faca avansuri in mod grosolan faimosului fotbalist. Cristiano Ronaldo (23) a aparut intr-un club de lux din Los Angeles, insotit de citiva prieteni. De cum si-a facut intrarea in local, reprezentantele sexului frumos s-au intrecut in ocheade, dar singura care s-a apropiat de masa lui a fost Paris Hilton. In cursul conversatiei, blondina mai avea putin si se urca pe el, mingiindu-l si incercind sa-l sarute. La un moment dat, si-a impins sinii spre fata fotbalistului. Deloc impresionat, Cristiano a impins-o pe Hilton, spunindu-i ca l-a plictisit destul si e cazul sa dispara de la masa lui, relateaza 7Plus.

Va purta 1.400 de diamante la nunta. Cristina Spatar va fi, de departe, cea mai valoroasa mireasa a anului. La propriu. Cantareata isi va asorta la rochia de mireasa nici mai mult, nici mai putin de 1.400 de diamante incrustate in aur alb care, impreuna, insumeaza 20 de carate. Piesa, oferita de firma de bijuterii a carei imagine este, valoreaza peste un milion de euro, motiv pentru care blonda va beneficia de paza suplimentara in drumul ei catre altar, scrie Cancan.

Natalie Cole a dat in hepatita de la droguri. Cantareata Natalie Cole, castigatoare a opt premii Grammy, a fost diagnosticata in urma unui control de rutina cu hepatita C, agentul ei de presa fiind de parere ca aceasta este o consecinta a consumului de droguri din urma cu 30 de ani, potrivit Reuters, citat de Gardianul.

Pamela Anderson - goala pe telefonul lui Tommy Lee. Fericit ca fosta sa sotie, Pamela Anderson, s-a intors la el, basistul formatiei Motley Crue, Tommy Lee, si-a pus pe telefon poze nud cu Pam. "Tommy este mandru ca din nou este barbatul Pamelei. Chiar daca are 41 de ani, ea arata la fel de bine ca pe vremea cand era "Iepurasul Playboy", iar Tommy are aceasta dovada", marturiseste un prieten apropiat al rocker-ului, potrivit Curentul.

Modul in care David Beckham isi aranjeaza camasa e mai mult o chestiune de tic nervos decat de stil. Davi Beckham a recunoscut in trecut ca are o problema psihica in ceea ce priveste modul de aranjare a lucrurilor. Recunoscut pentru faptul ca este foarte atent in ceea ce priveste stilul vestimentar abordat, se pare ca modul aparent dezordonat in care englezul isi aranjeaza camasile este un tic de care nu poate scapa. Cel mai adesea David se imbraca in blugi, maieu alb si camasa descheiata la guler si scoasa din pantaloni numai intr-o parte, partea dreapta, sustine Romantica.

Picioare de 3,2 milioane de dolari. Fotomodelul german Heidi Klum si-a asigurat picioarele pentru suma de 3,2 milioane de dolari. Piciorul drept al manechinului a fost asigurat pentru 1,2 milioane de dolari, iar cel stang pentru 1.000.000 de dolari, suma fiind mai mica, deoarece acesta prezinta o cicatrice in zona genunchiului. Pentru acest lucru, modelul in varsta de 35 de ani a fost supus unui test amanuntit la o clinica particulara din Londra, informeaza Cancan.

Travestitul Naomi, admis in festival! In sfarsit, Naomi, alias Florin Moldovan, poate fi “fericita”. Dupa ani de anticamera in culisele Festivalului Mamaia, travestitul a impresionat juriul condus de Madalin Voicu si a primit unda verde pe scena, dupa prestatia de la Brasov, de acum doua zile, anunta Click.

Oana Zavoranu a ramas fara ochelari de soare. Masina Oanei Zavoranu a fost sparta, in noaptea de marti spre miercuri, chiar in fata blocului unde vedeta locuieste cu sotul sau, Pepe. Hotii s-au ales cu un hands-free si cu doua perechi de ochelari de soare care se aflau in torpedou, anunta Gardianul.

Naomi saruta o soparla. Naomi Campbell face senzatie intr-o noua reclama a apei minerale SoBe Life Water, ce a aparut recent pe piata. Daca pana acum ne-a obisnuit cu stilul ei agresiv, de data aceasta, in spotul publicitar, diva podiumurilor straluceste de fericire. Frumoasa britanica apare pe o plaja exotica, unde este intampinata de niste soparle simpatice, alaturi de care incepe sa danseze pe ritmurile piesei Black Magic Woman. Diva pare ca se distreaza pe cinste, la final sarutand chiar una dintre soparle, scrie Libertatea.

Helen Mirren arata uimitor la 63 de ani. Multe femei de varsta ei s-ar feri sa merga la plaja sau, daca ar face-o, ar incerca sa-si ascunda cat mai bine formele. Nu este cazul lui Helen Mirren, care a fost fotografiata la plaja in Italia intr-o forma pentru care o invidiaza chiar si femeile mai tinere, dezvaluie Romantica.