Andreea Marin a spus lucrurilor pe nume: nu se muta in Turcia din cauza lui Stefan Banica! Problemele de sanatate cu care Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu cativa ani, la coloana si-au gasit rezolvare in Turcia si tot acolo vedeta l-a cunoscut pe medicul Tuncay Ozturk, care intre timp i-a devenit sot. De dragul prezentatoarei TV, fizioterapeutul s-a mutat in Romania, unde isi exercita meseria si unde s-a remarcat ca profesionist. "Dragostea ne face sa mutam muntii uneori, asa e", a spus Andreea Marin, fiindu-i recunoscatoare partenerului de viata pentru gestul facut. Daca el a putut sa se rupa de tara natala, Zanei i-ar fi imposibil. Si, spre norocul ei, Tuncay nu a lansat vreodata o astfel de ipoteza, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Banica "munceste" la al doilea copil! Ipostaza care a dat-o de gol pe solista! Casatorita cu impresarul Lucian Mitrea, Andreea Banica are o fetita superba care va implini in curand sapte ani! Parca insa...nu este suficient ca Andreea sa se simta implinita, pentru ca vedeta ar mai vrea sa-i faca un fratior sau o surioara! Andreea Banica se straduieste sa se imparta intre concerte si famile, si timpul petrecut alaturi de familie este cel mai important din viata ei. Vedeta are insa o...nostalgie, pe care a lasat sa o observe si fanii ei! Andreea a tinut neaparat sa faca o fotografie alturi de un copilas de citeva luni, pe care il tine dragastos in brate. "Mai vreau si eu unul mic!" a scris Andreea Banica la descrierea fotografiei minunate, in care micutul o "saruta" pe obraz, anuntaCancan.

Mihai Constantinescu a dat in mintea copiilor la 70 de ani. Mihai Constantinescu intinereste alaturi de copiii care se joaca in preajma lui! La 70 de ani proaspat impliniti, cel ce a lansat nepieritoarul slagar "O lume minunata" a redescoperit trotineta! Cel ce a facut cunoscute la sfarsitul anilor '70 popularele versuri "E-o lume minunata in care veti gasi/ Numai copii/O lume cu mult soare si mii de jucarii/Pentru copii", solistul si-a verificat reflexele in acest weekend, la Rasnov, imprumutand o trotineta spre mirarea micutului proprietar. Si, se pare ca nu a uitat cum se manevreaza nici dupa 60 de ani de pauza, trotineta fiind prima iubire a solistului. Cat despre conditia sa fizica, artistul, fost sportiv de performanta si absolvent al Institutului de Educatie Fizica si Sport (Bucuresti, 1973), pare in mare forma. Asta si datorita consoartei sale, Simona Secrier, fosta membra a duo-ului Etno, cu 24 de ani mai tanara decat artistul, informeazaLibertatea.

Iulia Vantur - Despre dragoste pe doua continente. Aflata pe tarmurile insorite ale Ciprului, Iulia Vantur ne-a vorbit despre singura tara care i-a schimbat cu adevarat viata: India. Ce a descoperitvedeta acolo veti afla abia spre sfarsitul interviului. Sa nu trisati, insa! S-ar putea sa ratati niste lectii de viata importante. Pe 12 februarie, frumoasa prezentatoare, alaturi de 'Nea Rata si zece vedete, isi lua ramas-bun de la Romania printr-o poza de grup, facuta ad-hoc pe aeroportul Henri Coanda. Desti-natia grupului vesel? Cipru, locul unde au loc filmarile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii "Ferma ve￯detelor". Si, desi ne-a marturisit ca are un program de lucru foarte incarcat, Iulia Vantur si-a facut timp sa ne as￯tampere curiozitatea, scrieViva.ro.

Super coincidenta in showbiz! Anca Serea si Alina Sorescu programate din nou la nastere in aceeasi zi! Dupa ce in urma cu doi ani, la inceputul lunii ianuarie, Anca Serea si Alina Sorescu au adus pe lume fiecare cate o fetita sanatoasa si frumoasa, iata ca vedetele sunt din nou insarcinate si au aproximativ acelasi termen pentru nastere. Doua cupluri din showbiz se pregatesc sa devina din nou parinti. Anca Serea si Adrian Sina il asteapta pe Moise, in timp ce familia Ciucu - Sorescu se va mari cu inca o fetita. Pe 12 ianuarie 2014, in noaptea de sambata spre duminica, Anca Serea a nascut natural o fetita. Cateva ore mai tarziu, Alina Sorescu devenea, pentru prima data, mamica, ea aducand-o pe lume pe Elena Carolina prin cezariana. Coincidenta de acum doi ani are sanse mari sa se repete in curand, mai ales ca vedetele si-au conceput din nou copiii cam in aceeasi perioada, anuntaLibertatea.