N-ai scoala, ai parte! Lista vedetelor fara carte contine nume mari. Raduleasca a inceput patru facultati si n-a terminat niciuna! Nu se numara printre cele mai inteligente persoane de pe Pamant, insa au reusit sa exceleze in domeniul pe care si l-au ales. Multe dintre vedetele noastre nu au prea multa scoala, insa se descurca foarte bine din punct de vedere financiar, noteaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lovitura de teatru! Serban Huidu se intoarce in televiziune! Serban Huidu si-a socat fanii la inceputul acestui an cand si-a anuntat plecarea de la radio. Carcotasul a decis sa renunte la Kiss FM, astfel ca l-a parasit pe Gainusa si intreaga echipa. Dupa cateva saptamani in care a analizat ofertele, care au fost destule, Serban Huidu s-a decis. Carcotasul se intoarce la tv si va avea o rubrica de farse, a aflat Wowbiz.ro.

Bomba in showbiz! Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au divortat? Uite ce documente atesta posibila separare a celor doi. In plin scandal legat de o posibila aventura pe care Valentina Pelinel ar fi avut-o cu fostul actionar de la Dinamo, Cristi Borcea, pe cand aceasta era model, au aparut si zvonuri legate de faptul ca protagonistii ar fi in plin divort de partenerii lor. Continuarea in Liberatea.

Uite cat te costa sa-ti cante vedeta preferata la nunta. Vrei sa ai vedeta preferata la nunta? Atunci pregateste-te sa scoti din buzunare un teanc gros de bancnote. O firma specializata in organizari de evenimente a facut publica o lista cu sumele pe care le primesc artistii pentru astfel de cantari. Clasamentul este condus de Loredana, Horia Brenciu si Stefan Banica jr. care cer peste 10.000 de euro ca sa-ti cante la nunta. Click iti spune ce tarife percep artistii pentru evenimentele private.

Mai au putin si fac 20 de iubire, dar isi amintesc perfect de primii fluturi in stomac! Vezi cum si-a cunoscut Andreea Esca sotul! Toata floarea cea vestita a mondenitatii s-a adunat la concertul formatiei italiene Ricchi e Poveri. Dupa ce s-au zbantuit de mama focului, Andreea Esca si sotul ei, spre exemplu au iesit din sala cu gura pana la urechi..semn ca le-a placut la nebunie. Continuarea in Cancan.