5 pasi pentru a-ti accelera arderile interne si pentru a-ti construi un trup de invidiat. and dorim sa acceleram arderile grasimilor, primele lucruri taiate de obicei din dieta zilnica sunt proteinele si grasimile. Acest lucru este gresit, deoarece organismul isi incetineste functiile daca nu primeste toate substantele nutritive de care are nevoie. Poti sa incerci tot felul de diete, care de care mai diversificate, iar rezultatele sa intarzie sa apara. Specialistii in nutritie spun ca inainte de orice cura de slabire trebuie sa acceleram arderile interne, pentru a obtine rezultatele mult dorite, scrie Gandul.

Boli de piele frecvente si solutii pentru ele. Psoriazisul, dermatita atopica, rozaceea sau transpiratia excesiva sunt unele dintre cele mai intalnite afectiuni dermatologice. Pielea are rolul de a feri organismul de agentii externi, si la nivelul ei se elimina substante care nu mai sunt folositoare organismului. De multe ori apar insa dezechilibre ce duc la aparitia unor afectiuni cutanate extrem de suparatoare si care sunt si foarte greu de tratat, informeaza EVZ.

Migrenele, mostenire genetica. Cum le pui capat? Stresul, schimbarile hormonale si emotiile puternice va pot declansa suferinte greu de suportat. Jumatate din persoanele care au migrene au experimentat primul episod inainte de varsta de 20 de ani, iar 98% inainte de varsta de 50 de ani. Un copil cu parinti care au migrene va mosteni, cel mai probabil, afectiunea, iar daca doar unul dintre parinti are aceasta problema, riscul sa fie transmisa si copiilor este de 50%, arata statisticile. Stresul, modificarile hormonale, emotiile puternice, tulburarile psihice ori digestive, anumite medicamente, mirosuri sau produse cosmetice pot declansa un episod de migrena, anunta Romania Libera.

Stresul de la munca duce la aparitia astmului. Aceasta stare poate genera secretarea unor substante care favorizeaza alergiile si afecteaza felul in care organismul lupta cu inflamatiile cailor respiratorii. Persoanele care au un loc de munca stresant prezinta un risc cu 40 la suta mai mare de a se imbolnavi de astm. La aceasta concluzie au ajuns oamenii de stiinta de la Universitatea Heidelberg, din Germania, studiu ce a fost publicat in jurnalul "Allergy". Angajatii care nu pot sa scape de problemele de la serviciu odata ajunsi acasa sunt cei mai predispusi la aparitia acestei afectiuni, scrie Gandul.

Sutien intern in loc de implant cu silicon. Chirurgii esteticieni au croit sutienul intern - o alternativa la operatiile traditionale de lifting al sanilor. Metoda inovatoare de chirurgie plastica se adreseaza in special femeilor care doresc sa renunte la purtarea zilnica a sutienului, iar pieptul lor sa arate ca in tinerete. Procedura, pusa la punct de medicii israelieni, dureaza doar 40 de minute. Cup&Up este o tehnica chirurgicala noua, cu ajutorul careia pieptul este sustinut de un implant de silicon sub forma de sutien. Primul tip de interventie de acest gen a fost realizat in Belgia, pe o pacienta de 30 de ani, iar chirurgii au calificat-o drept un succes, informeaza Libertatea.