Cel putin 3 muncitori au fost raniti, sambata dupa-amiaza, in timp ce lucrau pe un santier din Iasi, anunta Agerpres, citandu-i pe reprezentantii SMURD Iasi. Din primele informatii, persoanele ranite sunt cetateni chinezi veniti sa lucreze la cel mai mare ansamblu rezidential din tara - Palas.

"Initial, la serviciul 112, au fost anuntate doua victime, apoi trei. Echipajele medicale si cele ISU deplasate la locul incidentului au identificat doua persoane, care au fost urcate in masini ale Ambulantei si SMURD si au fost duse spre spital pentru investigatii medicale. Din primele informatii, se pare ca una dintre victime este doar contuzionata, in timp ce cealalta a suferit traumatism cranio-cerebral si traumatism abdominal. Ambii sunt constienti. Urmeaza sa stabilim un prognostic si un diagnostic dupa evaluarea medicala. Avem dificultati de comunicare. Nu stim inca cate persoane sunt accidentate", a declarat pentru Agerpres Diana Cimpoesu, de la SMURD Iasi.

Sublocotenent Silvia Spiridon, purtatorul de cuvant al ISU Iasi, a declarat ca a fost primita la 112 o sesizare telefonica privind un accident de munca care a avut loc in centrul orasului. Conform acesteia, o platforma pe care se aflau mai multe persoane s-a prabusit. Numarul exact al ranitilor nu este cunoscut deocamdata cu exactitate.