O femeie din Petrosani a primit, la sfarsitul saptamanii, o felicitare semnata de deputatul PDL Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, felicitarea, cu urarea de "La multi ani", fiind adresata sotului femeii, care a murit in urma cu trei ani, relateaza Mediafax.

Femeia a povestit ca in ziua in care sotul sau, care a murit in urma cu trei ani, ar fi implinit 66 de ani, un tanar a batut la usa apartamentului si i-a inmanat un plic care continea o felicitare din partea deputatului Monica Iacob-Ridzi.

"Cand am vazut despre ce este vorba, i-am multumit tanarului si i-am spus ca sotul meu a decedat in urma cu trei ani. Tanarul nu a mai avut ce sa spuna, doar mi-a zambit si a plecat", a declarat femeia.

In felicitarea de la "La multi ani", Monica Iacob-Ridzi ureaza "cele mai calde ganduri" si "o aniversare incununata cu noroc, sanatate si optimism".

"Va sunt recunoscatoare pentru increderea pe care mi-ati acordat-o si va asigur ca alegerea dumneavoastra a contribuit la incercarea noastra permanenta de a va apara si sustine dorinta de a avea o viata mai buna", scrie in felicitarea semnata de Monica Iacob-Ridzi.

Pe de alta parte, sotia barbatului mort este contrariata si nu isi explica de unde are deputatul Monica Iacob-Ridzi datele sotului sau, in conditiile in care acesta nu a fost membru al PDL sau al altui partid politic.