Trupul carbonizat al unui barbat a fost gasit, miercuri dimineata, in curtea unei scoli din Capitala, descoperirea fiind facuta de paznicul unitatii. Cadavrul barbatului, care avea mainile si picioarele legate cu sarma, a fost gasit in curtea Grupului Scolar Electronica Industriala, din Sectorul 2 din Bucuresti, anunta Mediafax. Surse judiciare au declarat ca barbatul ar putea fi victima unei reglari de conturi, avand in vedere ca a fost gasit cu mainile si picioarele legate. Autopsia va stabili daca barbatul era sau nu in viata in momentul in care i s-a dat foc.

Procurorul Bogdan Staicu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, a declarat, miercuri, ca exista indicii ca barbatul gasit carbonizat in curtea Grupului Scolar Electronica era in viata la momentul incendierii, precizand ca se fac cercetari pentru omor deosebit de grav.

Potrivit unor martori, la un moment dat s-a auzit o explozie in curtea scolii, iar cand paznicul a mers la fata locului, a gasit cadavrul carbonizat al barbatului, care era legat cu sarma de maini si de picioare.

Purtatorul de cuvant al Politei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru Mediafax, ca un barbat a fost gasit carbonizat in curtea Grupului Scolar Electronica, sesizarea fiind facuta in jurul orelor 3.00-4.00, dupa ce locatari ai blocului din apropierea scolii au auzit o bubuitura.

Initial, informatia a fost ca victima era un adolescent, insa in cele din urma s-a dovedit a fi un barbat.

Locatarii, impreuna cu paznicul scolii, au stins corpul incendiat si au anuntat politia.

Un procuror al Parchetului Tribunalului Bucuresti si mai multi politisti fac investigatii la fata locului, a declarat Cristina Radu, purtatorul de cuvant al Parchetului Capitalei, fara sa dea detalii despre caz. Reprezentantii scolii au declarat ca deocamdata nu au nicio informatie despre incidentul din curtea unitatii, zona in care s-a produs fiind incercuita pentru prelevare de probe.