Un avion particular de mici dimensiuni, cu doua persoane la bord, s-a prabusit cu putin timp in urma in comuna Şirna, din judetul Prahova, anunta Antena 3. Mai multe echipaje ale ISU si ale Ambulantei se afla la locul accidentului. Din primele informatii, una dintre cele doua persoane aflate la bordul aparatului de zbor si-a pierdut viata, fiind gasita carbonizata. Celalalt pasager este grav ranit, fiind intubat si avand arsuri pe 60-70% din suprafata corpului, si va fi transportat la Spitalul Floreasca din Capitala cu un elicopter SMURD.

Avionul decolase de pe aerodromul particular din Şirna. Potrivit Mediafax, avionul, care avea doua locuri, ar apartine unei persoane private, iar accidentul s-a petrecut pe islazul din comuna Şirna, in jurul orei 12:00. Aparatul de zbor a luat foc imediat dupa prabusire, arzand in proportie de 80-90%.

Sambata trecuta, in statiunea Mamaia, un hidroavion care se pregatea sa decoleze de pe lacul Siutghiol s-a prabusit in apa, cele doua persoane aflate la bord fiind ajutate de turistii din zona sa iasa din aparatul de zbor. Aparatul se pregatea sa decoleze, moment in care s-a inclinat intr-o parte si a inceput sa ia apa. Avionul efectuase mai multe zboruri de agrement in timpul zilei.