In cazul celor doua femei gasite moarte in casa, in cartierul Primaverii, nu exista urme de efractie la usa sau la ferestre, nici urme de ravasire a apartamentului, anchetatorii luand in calcul trei ipoteze in legatura cu circumstantele decesului, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax.

Cristina VeronaFoto: Agerpres

Cele doua victime sunt Elena Parvulescu (de 77 de ani) si Cristina Verona (de 44 de ani), mama si fiica.

Absolventa a Liceului "Zoia Kosmodemianskaia", promotia '85, si a Facultatii de Limbi si Literaturi straine din Bucuresti, vorbitoare fluenta de engleza, franceza, sarba, italiana si slovena, Cristina Verona avea o experinta vasta in relatii publice si jurnalism, conform evz.ro.

A fost redactor-sef la publicatiile "The Reader's Digest" si "Elle", director de PR la Grafitti BBDO Advertising si ofiter de informatii publice la ONU.

Prietena ei Alison Mutler, sefa AP Bucuresti, o caracterizeaza drept o foarte buna ziarista, specialista in limbi straine si PR. Divortase de cativa ani si nu era implicata in vreo relatie. Alti apropiati spun ca, in ultimii ani, Cristina avusese multe deceptii sentimentale.

Cele doua femei au fost gasite decedate, marti seara, in cartierul Primaverii din Bucuresti. Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov a fost solicitat de catre un barbat in Bulevardul Primaverii, numarul 42, au declarat surse medicale.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat ca la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefactie.

Echipajul medical care a ajuns la fata locului a gasit in imobil doua cadavre in stare avansata de putrefactie, stabilindu-se ca decesul ar fi survenit cu aproximativ 72 de ore inainte.

Primele informatii aratau ca femeia mai tanara avea multiple plagi pe corp, fiind gasita spanzurata de calorifer, iar cea de-a doua ar fi fost goala, in baie.

UPDATE: Potrivit legistilor citati de Mediafax, fiica Cristina Verona si-ar fi ucis mama, apoi s-a sinucis.

Elena Parvulescu, mama Cristinei Verona, a murit, potrivit legistilor, in urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal si prin comprimare toracica, a spus purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Potrivit acelorasi concluzii preliminare ale legistilor, Cristina Verona a murit prin asfixie prin spanzurare, a spus Diana Sarca.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a precizat ca acestea sunt rezultatele preliminare ale examenului medicol-legal.