Circulatia in zona Hala Traian - Piata Muncii din Capitala era ingreunata, joi dupa pranz, din cauza unui tramvai care a deraiat de pe sine, la intersectia dintre Calea Calarasilor si Delea Noua, politistii rutieri anuntand ca nu exista persoane care sa fi fost ranite in urma incidentului, transmite Mediafax.

"Nu este vorba de un accident. Este, intr-adevar, un tramvai care a deraiat. Nu stim din ce cauza a sarit de pe sine, cert este ca nu a avut loc nicio coliziune", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere din Capitala, subinspectorul Adrian Codau.

Codau a insistat asupra faptului ca, nefiind vorba de vreun accident rutier, ci doar de o simpla deraiere, nimeni nu a fost ranit.

Reprezentantul politiei a mai spus ca un echipaj a fost trimis in zona pentru a dirija circulatia, pana la repunerea tramvaiului pe sine.

Purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, a declarat ca echipajele de interventie ale regiei se afla la locul incidentului, incercand sa repuna cat mai curand pe sine mijlocul de transport.

Raeceanu a spus ca tramvaiele 40 si 56 vor avea traseele deviate pe la Hala Traian - Pache Protopopescu - strada Iancului - bulevardul Pantelimon - bulevardul Chisinau, urmand a intra apoi pe traseul de baza.