Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce masina de transport dializa a unui centru de sanatate din Drobeta Turnu Severin a intrat intr-un cap de pod, accidentul petrecandu-se miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti, anunta Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, inspector Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut in jurul orei 11.00, pe DN 56 A, pe Dealul Starmina, in timp ce masina de transport dializa se indrepta catre Drobeta Turnu Severin.

Primele informatii arata ca soferul masinii, care apartine unui centru de sanatate din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a intrat intr-un cap de pod.

La fata locului a ajuns un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, care a gasit doua persoane - un barbat si o femeie - decedate. De asemenea, alte doua persoane, intre care soferul, au fost ranite, fiind scoase din masina de catre echipajul ISU si transportate la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin.

Conform primelor informatii furnizate de Politie, cele doua persoane care au murit ar fi pacienti care erau transportati la spital pentru dializa.