Un barbat in varsta de 61 de ani din localitatea Poiana Lacului, judetul Arges, a fost ranit, miercuri la pranz, fiind impuscat cu un pistol cu gaze, in urma unui conflict pe care l-a avut cu un barbat intr-o vulcanizare din zona, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, incidentul a fost anuntat la numarul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-a deplasat o salvare a Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA).

"Scandalul a avut loc la o vulcanizare, iar din primele date rezulta ca persoana care a tras a folosit un pistol cu gaze detinut legal. Am inteles ca este vorba despre un conflict intre cei doi care o priveste pe fata agresorului, iar in acest moment atat victima cat si persoana care a tras sunt la Politia din Poiana Lacului pentru audieri. Se vor face cercetari pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor deoarece detinerea legala a pistolului nu inseamna si permisiunea de a-l folosi", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arges, comisar sef Danut Dinu.

Politistii fac cercetari la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul.