Imaginile cu tanarul de 25 de ani care a lovit cu masina un politist din Buzau au fost publicate pe YouTube. Din videoclip se vede cum tanarul refuza sa coboare din masina si la un moment dat incearca sa plece, lunadu-l pe politist pe capota.

Tanarul, care conducea o masina cu numar de Marea Britanie, spune ca doar Politia Rutiera are dreptul sa-l opreasca: "Nu aveti niciun drept sa-mi cereti mie (actele, n.r.)", ii spune el barbatului de la Politia Locala.

Ulterior, tanarul porneste masina, moment in care politistul este avertizat de cineva: "Ia vezi ca vine, Sorine!". Masina a mers cativa metri cu politistul pe capota.

Tanarul, care este fiul unui functionar din Primaria Buzau, a coborat din masina in momentul in care la fata locului au aparut jandarmii. El a argumentat ca politistul "s-a aruncat in fata masinii".

Soferul in varsta de 25 de ani este cercetat pentru infractiunea de ultraj dupa ce a lovit cu automobilul, luni, 18 aprilie, un politist de la Politia locala, in zona centrala a municipiului Buzau, potrivit Agerpres.

Politistul a vrut sa-l amendeze pentru ca a parcat intr-un loc interzis, dar acesta a pus in miscare autoturismul si l-a luat pe capota pe omul legii.

"Dupa primirea sesizarii prin 112, la fata locului au intervenit mai multe echipaje din cadrul Politiei municipiului Buzau. Conducatorul auto, un buzoian in varsta de 25 de ani, si insotitorul acestuia, de 32 de ani, au fost condusi la sediul Politiei municipale pentru audieri. Cercetarile in acest caz vor fi continuate de Parchetul de pe langa Judecatoria Buzau, intrucat au rezultat elementele constitutive ale infractiunii de ultraj", a declarat subcomisarul Florina Crucianu, purtator de cuvant al IPJ Buzau.

Subiectul a fost abordat prima data de Adevarul de Buzau.