Trei copii si un adult au murit sambata in urma unui incendiu izbucnit in cartierul Ferentari din Capitala, transmit televiziunile de stiri. Din primele informatii cei patru au murit intoxicati cu monoxid de carbon.

Cinci masini de pompieri se afla la fata locului.

"Nu avem indicii despre cum s-a produs incendiul. Pe str. Prunilor nr. 9 au ars trei case si doua anexe. Casele sunt lipite", a declarat Anca Onofrei, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

"Am vazut fum si i-am auzit pe ei tipand: Bai, luam foc.Si anul trecut aceeasi casa a luat foc. Nu stiu de la ce a luat foc. La conditiile pe care le au acolo", a declarat la Realitatea TV o vecina care a sunat la 112 sa anunte incendiul.

"Mi-au facut legatura dupa cinci minute. Si cand au venit, au venit cu o singura autospeciala. Nu s-au mobilizat deloc. Cum sa actioneze in timp cu o singura autospeciala si un furtun, cand flacarile sunt pana la cer", a mai spus ea.

Alti doi adulti au fost intoxicati cu fum, echipajele SMURD acordandu-le ingrijiri si urmand sa decida daca vor fi dusi la spital.

Cei trei copii, care au fost gasiti morti intr-una din case, construita din lemn, se aflau intr-o mansarda, care s-a facut scrum.

Mansarda fusese amenajata pentru locuit.

Incendiul a izbucnit in casa alaturata de cea in care au fost gasiti morti copiii.