Un barbat a fost impuscat in cap de un politist care l-a prins in flagrant delict, miercuri, in timp ce fura dintr-o dubita de pe DN2. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala, in coma profunda. Surse judiciare au anuntat in cursul serii de miercuri ca victima a murit la spital, insa medicii nu au confirmat informatia, precizand doar ca barbatul e in stare grava.

Politistii au prins in flagrant delict cinci barbati care furau dintr-o dubita parcata pe DN2, relateaza Mediafax.

La vederea politistilor, cei cinci s-au urcat intr-o masina inmatriculata in Franta si au fugit, iar politistii au pornit in urmarirea lor pana in comuna Afumati.

Politistii au tras mai multe focuri de avertisment si le-au blocat masina.

Cei cinci barbati au coborat din masina si au incercat sa fuga. Politistii au tras intr-unul dintre ei si l-au nimerit in ceafa.

Ceilalti patru s-au baricadat intr-o casa aflata in constructie, in care nu era nimeni, iar echipele de interventie au inconjurat casa.

Purtatorul de cuvant al Spitalului "Floreasca", Bogdan Oprita, a declarat initial ca barbatul ranit a fost adus in coma profunda la spital si ca i se vor face investigatii pentru a se stabili daca poate fi supus unei interventii chirurgicale. Surse judiciare au anuntat in cursul serii de miercuri ca victima a murit la spital, insa medicii nu au confirmat informatia, precizand doar ca barbatul e in stare grava.