O persoana a murit si mai multe au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc, marti seara, in municipiul Constanta si in care au fost implicate un autobuz, un autoturism si o autoutilitara, transmite Mediafax.

UPDATE - Una dintre persoanele ranite grav nu a mai putut fi resuscitata si a murit in timp ce era transportata cu ambulanta la spital, fiind inregistrat astfel cel de al doilea deces, anunta Agerpres.

Alte sapte persoane ranite au fost transportate cu ambulantele la unitatea spitaliceasca, patru dintre ele fiind internate.

Potrivit politistilor de la Servicul Rutier Constanta, accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Aurel Vlaciu, la marginea municipiului Constanta, in momentul in care un autoturism intentiona sa vireze la stanga, fiind acrosat din spate de un autobuz in care se aflau aproximativ 40 - 50 de pasageri, ulterior autobuzul intrand pe contrasens si izbindu-se frontal cu o autoutilitara care se deplasa regulamentar. Soferul autoutilitarei a murit pe loc in urma puternicei coliziuni.

La fata locului s-au deplasat echipaje de Politie, de Pompieri - Serviciul de Descarcerare, precum si opt Ambulante, ranitii fiind transportati la Spitalul Clinic de Urgenta Constanta.

Traficul rutier in zona producerii accidentului este blocat si, conform primelor verificari ale politistilor, vinovat de cele petrecute ar fi soferul autobuzului.