Doua persoane au murit, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc, sambata, pe DN 64, in localitatea Brincoveni, judetul Olt, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a izbint frontal de un pom, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Olt, soferul autoturismului, un tanar de 18 ani, din municipiul Caracal, s-a angajat in depasirea unei masini, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un pom de pe marginea soselei.

In urma impactului, soferul masinii a murit pe loc. Un alt pasager al autoturismului a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente Slatina, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

De asemenea, doua persoane au fost grav ranite. Una dintre acestea a fost preluata de un echipaj SMURD si transportata la un spital din Craiova.

Politistii din Olt au intocmit dosar penal in cauza pentru ucidere si vatamare corporala din culpa, anchetatorii facand cercetari pentru a stabili cauzele producerii accidentului.