O femeie a fost grav ranita si trei autoturisme au fost avariate, sambata, in urma unui accident produs pe soseaua care face legatura intre municipiul Pitesti si comuna Bradu, din cauza neatentiei unui politist aflat la volanul masinii personale, relateaza Agerpres.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges, comisarul Gheorghe Dumitrescu, in varsta de 47 de ani, aflat in afara programului, a efectuat un viraj la stanga fara sa se asigure, autoturismul pe care il conducea fiind lovit de o alta masina care circula regulamentar din sens opus.

Din cauza impactului violent, masina politistului s-a rasturnat in afara partii carosabile, celalalt autoturism fiind proiectat intr-un al treilea autovehicul, stationat pe marginea soselei.

In urma accidentului, mama politistului, o femeie de 73 de ani, aflata pe locul din dreapta fata, a fost grav ranita, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti. De asemenea, cele trei autoturisme au fost grav avariate.

Pe numele soferului vinovat de producerea accidentului a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa si i-a fost retinut permisul de conducere in vederea suspendarii.