Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a ajuns, vineri seara, la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, dupa ce masina sa a fost lovita din spate de cea a nepotului sau, in urma impactului autoturismul in care se afla Anghel rasturnandu-se pe un camp din apropriere de comuna Maruntei (Olt), relateaza Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, autoturismul condus de Bercea Mondial a fost lovit din spate de o alta masina in care se afla Ionut Anghel, nepotul lui Sandu Anghel.

In urma impactului, masina condusa de Bercea Mondial a fost proiectata pe un camp din apropriere de comuna Maruntei (Olt), acesta fiind dus la SJU Slatina pentru ingrijiri medicale.

"Nu a fost necesara internarea pacientului. A fost supus unor analize tomograf craniana, abdominala, de pelvis. Nu au fost leziuni care sa necesite internarea. De altfel, pacientul a refuzat internarea", a declarat purtatorul de cuvant al SJU Slatina, medicul Romeo Stanescu.

Familia lui Sandu Anghel se afla de mai mult timp in conflict cu cea a nepotului sau, acuzandu-l pe Ionut Anghel ca, pe langa provocarea accidentului, de asemenea, l-ar fi agresat pe Bercea Mondial.

"In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Cercetarile continua. Daca se depune plangere atunci se vor face cercetari si pentru loviri", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Olt, comisar Claudia Radu.

Sandu Anghel a fost implicat in urma cu patru zile intr-un alt scandal, el fiind acuzat de o femeie ca ar fi obligat-o sa se suie intr-o masina, aceasta sustinand totodata ca sotia si fiul lui Bercea Mondial ar fi agresat-o pe holurile SJU Slatina. Politistii au intocmit dosar penal in cauza pentru lovire si lipsire de libertate.