Gheorghita Mararu, un afacerist controversat din Piatra Neamt, a fost impuscat, duminica la pranz, intr-o cafenea din oras, el decedand la Spitalul Judetean, la scurt timp dupa incident, anunta Agerpres. Fratele victimei, impuscat si el de atacator, este in stare stabila. Cei doi au fost impuscati de un necunoscut care a intrat in cafenea si a tras in directia lor. Din primele informatii, atacatorul ar face parte dintr-o grupare interlopa rivala.

Potrivit martorilor, victima, in varsta de 32 de ani, se afla cu mai multi prieteni in cafenea, iar la un moment dat s-a apropiat un barbat care a scos un pistol si l-a impuscat de cinci ori.

Cei doi frati au fost transportati de urgenta la spital insa Gheorghita Mararu, in varsta de 32 de ani, a decedat din cauza ranilor grave.

Echipe complexe de politisti il cauta in acest moment pe autorul atacului.

In urma cu trei ani, un alt personaj al lumii interlope din Piatra Neamt a fost impuscat, existand suspiciuni la acea vreme ca cel care a comandat atacul ar fi fost Gheorghita Mararu. Tot in urma cu trei ani, mai multe masini de lux ale interlopilor din Piatra Neamt au fost incendiate de persoane necunoscute.