O masina in care se aflau cinci tineri a fost lovita sambata dupa-amiaza de trenul personal care circula pe relatia Bistrita - Bistrita Bargaului, dupa ce soferul a incercat sa traverseze calea ferata fara sa se asigure, transmite Agerpres.

Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, accidentul s-a produs in jurul orei 16,00, intre localitatile Unirea si Livezile, in zona numita "Cotul Iadului".

Masina a fost lovita in partea din spate de catre trenul personal, unul dintre cei cinci tineri aflati in autoturism ramanand blocat intre fiarele contorsionate.

Seful postului de politie din comuna Livezile, Alexandru Vlad, a declarat, pentru Agerpres, ca doar barbatul prins intre fiare a suferit rani mai grave, restul tinerilor fiind doar raniti usor.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud a trimis la fata locului echipajul de descarcerare si o ambulanta SMURD, pentru a acorda primul ajutor victimelor. Traficul feroviar nu a fost afectat.