Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, miercuri dupa-amiaza, pe Bulevardul Iuliu Maniu, in zona Pasajului Lujerului, unde semaforul nu functioneaza si se executa lucrari la pasaj, astfel ca politistii rutieri recomanda trasee alternative soferilor.

Traficul este ingreunat pe Bulevardul Iuliu Maniu, sensul de intrare in Bucuresti, dinspre Autostrada A1 catre Pasajul Lujerului, se arata intr-un comunicat de presa de miercuri al Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, citat de Mediafax.

Soferii care vor sa ajunga in zona Crangasi - Piata Arcului de Triumf, sunt sfatuiti sa circule pe traseele Bulevardul Iuliu Maniu - Strada Dezrobirii - Bulevardul Uverturii - Soseaua Virtutii, respectiv Bulevardul Iuliu Maniu - Strada Apusului - Bulevardul Uverturii - Soseaua Virtutii.

Pentru conducatorii auto care doresc sa ajunga in zona Cotroceni se recomanda traseul Bulevardul Iuliu Maniu - Strada Moinesti - Bulevardul Timisoara sau traseul Bulevardul Iuliu Maniu - Valea Cascadelor - Bulevardul Timisoara.