Un subofiter de la o unitate militara din Barlad s-a impuscat in timpul serviciului cu arma din dotare, sambata dimineata, transmite Mediafax. Militarul, care avea 30 de ani, a murit la scurt timp la Spitalul de Urgenta din Barlad.

Subofiterul Liviu Rotaru a fost gasit intr-o balta de sange de catre colegii sai.

Serviciul de Ambulanta Judetean Vaslui a precizat ca starea subofiterului era foarte grava in momentul in care ambulanta a ajuns la unitatea militara: "La ora 4.11, am primit un apel la numarul de urgenta 112 prin care ni se solicita interventia in cazul unui subofiter care se impuscase. In momentul in care am ajuns la locul solicitarii, am constatat ca subofiterul Liviu Rotaru, in varsta de 30 de ani, avea o plaga impuscata la nivelul tamplei, starea lui fiind foarte grava".

Subofiterul a fost transportat la Centrul de Primiri Urgente al Spitalului de Urgenta Barlad, unde la foarte scurt timp a murit.

Potrivit Agerpres, procurorii Parchetului Militar Iasi au demarat o ancheta la unitatea militara din Barlad pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc incidentul.