Un grav accident a avut loc joi, in jurul orei 17.50, pe Bulevardul Magheru din Bucuresti, dupa ce un autoturism, in care se aflau patru persoane, a lovit doi pietoni, doua persoane decedand iar alte patru fiind ranite, doua grav.

"Accidentul s-a produs pe Bulevardul Magheru, in sectorul 1 din Bucuresti. A fost implicat un autoturism care a lovit doi pietoni. In masina se aflau soferul si trei femei. Acestea si cei doi pietoni au fost raniti grav, fiind transportati la Spitalul Floreasca. Doua dintre victime au fost descarcerate de pompieri", a informat pentru Realitatea TV purtatorul de cuvant ISU Bucuresti, Anca Onoferei.

"Se pare ca soferul a decedat", a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

UPDATE 1 - Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, o Dacia Logan care circula pe banda 1 din directia Piata Romana spre Universitate a intrat in coliziune cu un Citroen care circula pe banda 2, in apropierea cinematografului Patria.

  • Ciocan a precizat pentru Mediafax ca autoturismul Logan a fost acrosat de autoturismul Citroen care circula pe acelasi sens, pe banda a doua, astfel ca masina a intrat pe trotuar, in dreptul cinematografului Patria si a daramat un pom, mai multe banci din piatra si a lovit doi pietoni.

''Loganul a patruns pe trotuar si a lovit doua persoane - un barbat si o femeie care sunt grav ranite. Conducatorul Daciei Logan a decedat pe loc. In prezent se efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzelor accidentului si a persoanelor vinovate. Traficul e deviat pe cele doua benzi de circulatie dar se circula pe banda 3 catre Universitate. Pe sensul opus se circula normal'', a adaugat Ciocan, citat de Agerpres.

UPDATE 2 - Dr. Bogdan Oprita, seful SMURD Bucuresti, a declarat, pentru Agerpres, ca cele doua persoane aflate pe trotuar au fost grav accidentate: una a ajuns la Spitalul Universitar in stare foarte grava si a trebuit sa fie intubata, iar cea de-a doua la Spitalul Floreasca cu traumatism cranio-cerebral destul de grav si care a trebuit, de asemenea, intubata.

Alte trei persoane care se aflau in autoturismul Dacia Logan par a avea leziuni mai usoare, este vorba de doua persoane care au ajuns la Spitalul Universitar si un adolescent de 16 ani care a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu, a mai precizat dr. Bogdan Oprita.

UPDATE 3 - Inca o persoana implicata in accidentul de joi seara de pe Blvd. Magheru a murit, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, care a precizat ca alte doua persoane sunt ranite grav, una fiind in coma, transmite Mediafax.

"Va pot confirma ca accidentul s-a soldat cu doi morti. Este vorba despre doua persoane, conducatorul Loganului si femeia care circula pe trotuar", a declarat Ciocan.

Ciocan a mai spus ca alte doua persoane sunt ranite grav. "Este vorba despre un batran si inca un barbat care se afla si el pe trotuar. Persoana aceasta este in coma si nu i se cunoaste identitatea", a mai spus Ciocan.