Traficul pe Autostrada A1, blocat duminica dupa-amiaza pe sensul Pitesti-Bucuresti pentru a permite aterizarea unui elicopter SMURD, al carui echipaj trebuia sa acorde asistenta medicala victimelor unui accident de circulatie, a fost reluat, informeaza Mediafax.

Potrivit sefului Politiei A1, traficul pe sensul Pitesti-Bucuresti al autostrazii a fost blocat timp de aproximativ o jumatate de ora.

El a precizat ca in urma accidentului au fost ranite trei persoane, intre care un copil.

Conform sursei citate, elicopterul SMURD Bucuresti care a aterizat pe autostrada a preluat una dintre victime, celelalte doua - un barbat si un copil - fiind transportate cu ambulantele la un spital din Capitala.

"Din primele cercetari reiese ca soferul care a provocat accidentul si care a scapat nevatamat a adormit la volan in timp ce venea dinspre Pitesti, iar masina, in care mai erau patru persoane, intre care un copil, s-a rasturnat in afara soselei", a spus comisarul sef Emilian Buican.

Accidentul s-a produs la kilometrul 66 al Autostrazii Bucuresti-Pitesti, dupa ce soferul unui autoturism care se deplasa dinspre Pitesti a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rasturnat in afara soselei.