Doua persoane au murit, iar alte patru, intre care doi copii, au fost ranite, duminica, in urma unui accident care a avut loc pe DN 21, in dreptul Manastirii Radu Negru, intre localitatile Drajna si Calarasi, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit o alta masina, informeaza Mediafax.

Accidentul a avut loc duminica, pe DN 21, in dreptul Manastirii Radu Negru, intre Drajna si Calarasi.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, in urma accidentului doua persoane au murit, iar patru au fost ranite, starea tuturor victimelor fiind stabila.

"Din primele cercetari rezulta ca o femeie de 30 de ani, cetatean ucrainean, aflata la volanul unui autoturism Volkswagen a pierdut controlul volanului masnii in care se mai aflau sotul acesteia, pasager in dreapta, si cei doi copii, de doi, respectiv de patru ani, in spate. Masina a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un Volkswagen Passat, condus de un barbat in varsta de 52 de ani din Calarasi si in care era pasager un baiat de 22 de ani, cei doi decedand pe loc", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Calarasi, Ramona Tudor.

La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD, unul de descarcerare si mai multe ambulante care au preluat ranitii.

Potrivit sursei citate, la Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi au fost transportati conducatoarea auto, cei doi copii si o alta pasagera din masina care circula regulamentar.

Tudor a spus ca sotul femeii care a provocat accidentul nu a fost ranit.