O persoana a murit si alte cinci au fost ranite grav, luni dupa-amiaza, dupa ce o duba, un camion si cinci masini s-au ciocnit intre ele, in zona Spitalului "Sfantul Ioan" din Capitala, relateaza Mediafax. Traficul rutier este blocat total in zona accidentului, petrecut la intersectia strazilor Vitan-Barzesti si Iliceanu.

La fata locului au fost trimise echipaje de descarcerare, ambulante si doua echipaje de prim-ajutor.

In zona accidentului au avut loc si scurgeri de combustibil de la autoturismele care s-au ciocnit, astfel ca a fost trimisa la fata locului o masina cu apa.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru Mediafax ca traficul este complet blocat in zona, pe ambele sensuri, iar politistii rutieri deviaza masinile pe alte artere de circulatie.

El a precizat ca la fata locului au fost trimise si cinci echipaje de politie, pentru a face cercetari privind imprejurarile care au condus la gravul accident.

Ciocan a mai spus ca persoana decedata se afla intr-un autoturism Matiz, care s-a ciocnit cu o betoniera si alte patru autovehicule.

In total, cinci persoane au fost ranite grav, a adaugat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. In urma impactului, o persoana si-a rupt un picior, o alta are fractura de antebrat, iar una din victime era inconstienta, potrivit sursei citate.