Patru persoane au fost ranite, duminica, pe aeroportul din Caransebes, unde se desfasura o competitie de motociclism, dupa ce un tanar a intrat cu o masina pe pista, transmit televiziunile de stiri.

Martorii povestesc ca un tanar a intrat cu masina pe pista aeroportului, pe care se desfasura un concurs de motociclism, a ajuns in zona publicului, ranind cateva persoane, dupa care a incercat sa paraseasca locul accidentului. A fost urmarit de motociclisti care se aflau la competitie si prins, impreuna cu Politia.

Potrivit primelor informatii, soferul care a provocat incidentul este Cristian Ungur, baiatul unui medic din Caransebes, cunoscut in oras pentru comportamentul lui. Un comunicat al Federatiei Moto spune si ca acesta s-a refugiat in sediul politiei, iar sportivii care l-au urmarit au fost opriti de politisti.

Ranitii au fost transportati de urgenta la spital. Borceanu Gheorghe, medicul de la Spitalul Caransebes a precizat la Realitatea TV ca ranitii au suferit traumatisme, contuzii si fracturi, dar sunt in stare stabila.

Update: Tanarul care a accidentat patru persoane este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice (cu o imbibatie alcoolica in sange de 0,80 de miligrame la mie) si parasirea locului accidentului, informeaza Mediafax.